• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Business Consultant

myBrand

Senior

Maarssen, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Ankie van der Put

recruitment@mybrand.nl

+31 6 11921487

Over deze vacature

Om onze unit “SAP Implementation Services” te versterken zijn we op zoek naar resultaatgerichte business consultants die verantwoordelijkheid nemen. Als business consultant binnen myBrand heb je een doorslaggevende rol in de discovery, prepare en de explore fase van een SAP implementatie project. Je bent een professional met een sterke bedrijfseconomische- of bedrijfskundige achtergrond en up-to-date SAP S/4 kennis en ervaring op jouw procesdomein. Je kent de huidige trends op jouw vakgebied, bent altijd op zoek naar verbeterpotentieel voor de klant en weet dit goed uit te dragen. Je hebt excellente presentatievaardigheden, bent energiek, overtuigend, duidelijk en je werkt gestructureerd. SAP implementatie ervaring is een must, kennis en ervaring met de SAP Activate methodologie een pre.

Onze identiteit

myBrand is een robuuste SAP & OutSystems dienstverlener met ruim 400 medewerkers in vestigingen Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de best gewaardeerde dienstverlener. Sinds 2018 zijn wij trots onderdeel van het succesvolle Conclusion Ecosysteem.

myBrand kent een uniek, bottom-up organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Er is sprake van een hoge mate van medezeggenschap die onder andere gestalte krijgt vanuit een eigen medezeggenschapsorgaan, het ‘myVoice team’. Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de medewerkers zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur, met één tussenlaag van teamleiders, te handhaven en houden we de lijnen kort.

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange ervaring.

Jou missen we nog

Onze klanten zijn continu in beweging en verwachten van ons dat wij hen daarin optimaal ondersteunen. De vraag naar kwalitatieve specialisten door de opkomst van de Intelligent Enterprise neemt toe. myBrand werkt met SAP professionals die goed de vertaalslag kunnen maken vanuit de business outcome en klantdroom naar de mogelijkheden van de Intelligent Enterprise.

Waardering voor je werk

Jij staat centraal

We willen niet alleen dat klanten ons als beste waarderen, maar ook onze medewerkers.

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Trek je conclusie en solliciteer

Sollicitaties kunnen gericht worden aan Ankie van der Put, recruitment@mybrand.nl, +31 6 11921487.

Niet gevonden wat je zoekt?

Traineeship Cloud Consultant

Conclusion Zuyd

Junior

Heerlen

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security