• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Business Analist / Ontwerper

AMIS

Medior/Senior

Nieuwegein, Nederland

Fulltime 36-40 uur

Marcel Bargeman

marcel.bargeman@amis.nl

+31 (0)622588584

Over deze vacature
Als verbinder tussen architecten, eindgebruikers, stakeholders en ontwikkelaars kom jij tot mooie oplossingen. Mooi omdat jouw oplossingen recht doen aan zowel de gevraagde functionaliteit, een zo eenvoudig mogelijk softwareontwikkelproces én een plezierige eindgebruikerservaring. Van nature heb je een sterk gevoel voor techniek en dat combineer je met een natuurlijk vermogen om mensen mee te krijgen. Samenwerken met veel verschillende type mensen zit jou in het bloed met als doel samen écht het verschil te maken. Integratie is één van de belangrijkste thema’s binnen AMIS waar we zowel op architectuurniveau als softwareontwikkeling actief in zijn bij onze opdrachtgevers. Datastromen spelen altijd een cruciale rol binnen deze uitdagende projecten en jij slaat hierbij de brug tussen business requirements en de technische oplossing. Nieuwsgierig als je bent, ben jij altijd op zoek naar verbeteringen. Hierbij kijk je ook nadrukkelijk naar wat je kunt leren van wat er elders binnen AMIS en zeker ook daarbuiten al is bedacht. Uiteraard is er ook ruimte om jouw expertise met je collega's te delen.
Onze identiteit
AMIS is dé specialist op het gebied van Internet of Things, Data- en Integratie Engineering, Datagedreven toepassingen en Data Platforms. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We volgen de laatste IT-ontwikkelingen op de voet en delen kennis onderling en met de community. Het zit in onze cultuur elkaar verder te helpen als je vastloopt, ook al werk je niet met elkaar in hetzelfde project. Met ongeveer 80 zeer ervaren consultants voeren wij de meest uitdagende projecten uit op het gebied van integratie, modernisering, nieuwbouw beheer. Daarnaast ontwikkelen we web applicaties, data-integraties, API's, dataplatforms en analytics. Onze consultants gaan altijd voor optimaal resultaat, zodat onze klanten het maximale uit hun IT-investeringen halen. Wij bouwen aan lange termijn relaties met onze klanten. Persoonlijk contact, betrokkenheid en vertrouwen zijn de pijlers in onze klantrelatie. We werken in een hecht team met een groot groepsgevoel en ruimte om te groeien. Wil je meer lezen over het werken bij AMIS? Klik hier voor een interview met één van onze specialisten over de uitdagende projecten waaraan wij werken. 

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Scrum Master goed bij AMIS in Nieuwegein.
Jou missen we nog
Wat neem je mee?
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • >4 jaar ervaring als Business Analist/ Ontwerper 
 • Werken volgens de Agile (scrum)-aanpak ligt helemaal in jouw straatje. Je legt je resultaat vast in epics en userstories.
 • Een goed gevoel voor technische architectuur. Logisch en gestructureerd nadenken is een van jouw sterkste kanten.
 • Je bent nieuwsgierig; jij komt er achter wat mensen echt belangrijk vinden en wat hun drijfveren zijn. 
 • Je bent gericht op samenwerken en mensen zien in jou een informele leider. 
Waardering voor je werk
Wat mag je van ons verwachten?
 • Een vaste aanstelling met een salaris dat past bij deze functie.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop, zodat je overal je werkt kunt doen.
 • Een bonusvoorstel.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Samenwerken met experts in je vakgebied en tijd voor het uitpluizen van nieuwe technische ontwikkelingen. Bijna iedere week wordt een Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. En op de bekende conferenties in binnen- en buitenland zijn wij uiteraard present. Want doorgroeien zit in DNA, lees hier waarom!
 • Flexibele werktijden en ruime thuiswerkmogelijkheden.
 • Work hard, play hard. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ, een weekend weg. Kortom, een hechte club van collega’s.
Trek je conclusie en solliciteer
Benieuwd naar de projecten die nu lopen? Ik, Marcel Bargeman, Recruiter van AMIS, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-22588584 en marcel.bargeman@amis.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!

Wij geloven in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

Medior Red Hat integratiespecialist

Virtual Sciences | Conclusion

Medior

Nieuwegein

Fulltime 36-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security