• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Big Data Engineer

Hot ITem

Medior

Amsterdam, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Irenee Lee

Recruiter

werken@hotitemgroep.nl

020 581 0200

Over deze vacature

***LET OP: Dit is een vacature van Future Facts, onderdeel van HotITem***

Door het verzamelen, stroomlijnen, verwerken en analyseren van alle beschikbare data, gestructureerd of ongestructureerd, leg jij de basis voor kwalitatief goede data, bij voorkeur in Azure of AWS. Je hebt aantoonbare ervaring in AWS of Microsoft Azure data lakes en analytics services. Bij voorkeur heb je een of meerdere certificaten in de AWS Certified Data Analytics – Specialty domein of Azure Big Data and Analytics. Hiermee creëer je échte waarde voor onze klanten door het implementeren van big data-oplossingen, vaak vanuit de cloud.

Samen met een hecht en ambitieus team van 24 collega's ben je projectmatig bezig bij nieuwe en bestaande klanten verspreid over Nederland. Wij zijn niet gespecialiseerd in één sector, maar zoeken juist de uitdaging op door vele verschillende sectoren te helpen. Er is één bindende factor: bij alle bedrijven maak je direct maatschappelijke impact. Omdat elk project anders is, heeft elke vraag ook een andere aanpak nodig. Samen met je team onderzoek je wat de meest efficiënte werkwijze is, en wat de juiste tooling hiervoor is. Jij kunt vanuit jouw expertise en senioriteit hierin goed adviseren, en hiermee voeg je concrete waarde toe en weet je de klant te verrassen! Naast inhoudelijk meewerken in de projectteams kun je ook junior collega's begeleiden of je specialiseren tot Technical Lead. 

Aanpak Future Facts:
Wat Future Facts uitzonderlijk maakt in de markt is dat wij niet alleen de modellen ontwikkelen, maar deze ook naar productie brengen en daadwerkelijk implementeren in de cloud-omgeving van de klant. We rusten niet tot alles écht werkt en je de impact ziet van de vaak maatschappelijk-relevante oplossingen, zoals betere doorstroming in de sociale huursector, accuratere levering van postpakketten, het herkennen van aanstootgevende graffiti of snellere reparatie van een internetverbinding. Klik hier voor meer informatie over Future Facts en de klantcases waar we aan werken.

Persoonlijke Ontwikkeling:
Bij Future Facts staat jouw ontwikkeling centraal en bieden we je volop mogelijkheden om expert te blijven in de snel veranderende wereld van big data. Zo kan je bijvoorbeeld tracks volgen over ethics in AI of certificaten halen van AWS of Azure. Daarnaast hebben we meerdere teamsessies met collega’s of heb je intervisie met een Technical Lead. Kies vooral de methode die het beste bij jou past.

De projecten:
De teamgrootte varieert van twee tot vier personen per project. Daarbij komen nog de mensen van de klantorganisatie, omdat we geloven dat dit een belangrijke voorwaarde is voor succes.
Meestal werk je aan één project per keer, behalve als jij dat graag anders ziet. De duur verschilt van een paar maanden tot meer dan een jaar.
We doen projecten met artificial intelligence, computer vision, Azure-cloud, AWS-cloud, NLP, IoT en Machine learning.
Onze cases ontwikkelen we voor verschillende domeinen zoals marketing, finance en customer service en voeren we uit bij een grote diversiteit aan toonaangevende Nederlandse organisaties.

Onze identiteit

Future Facts bestaat uit 25 ambitieuze Data Scientists en Data Engineers. De Data- en Machine Learning Engineers binnen Future Facts zijn de motor en brandstof achter onze oplossingen. Ze leggen het fundament voor de Data Scientists en zorgen ervoor dat onze klanten op lange termijn waarde uit de door ons gebouwde modellen blijven halen. We werken aan projecten in veel verschillende sectoren, enkele voorbeelden van onze klanten zijn PostNL, ANWB, VodafoneZiggo en NS.

Je komt te werken in een cultuur die zich laat omschrijven als informeel, plat en persoonlijk. Je collega’s zijn getalenteerd, nieuwsgierig en groeien door te exploreren. Ze werken graag samen en zetten elkaars expertise in om te gaan voor de meest innovatieve mogelijkheden en nieuwste technologieën. Zo zorgen ze niet alleen voor vooruitgang bij de klant maar ook bij zichzelf.

 

Jou missen we nog
 • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring in het werkveld van data analytics- en (big) data-oplossingen
 • Jij begrijpt deze specifieke branche en hebt hier al een netwerk in
 • Aantoonbare ervaring met consultative selling en advisering op zowel business als IT-niveau in de verschillende lagen van de organisatie
 • Jij weet als geen ander relaties te onderhouden en uit te breiden met nieuwe opdrachten
 • In de omschrijving "scherp, bevlogen en resultaatgericht" herken jij jezelf
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Waardering voor je werk
 • Een concurrerend salaris met vanzelfsprekend een telefoon en laptop, het stapje extra doen wij door jou een leasebedrag, privé internet- en onkostenvergoeding te bieden
 • Successen worden uiteraard beloond met een bonusregeling
 • Een ondernemende rol in de snelst ontwikkelende markt van dit moment; data analytics
 • Een sociale en jonge club professionals waarbij jouw ontwikkeling centraal staat
 • Naast thuis en bij de klant, een goed bereikbare werkplek in Amsterdam met een prachtig uitzicht over het IJ
 • Een gym, dakterras en Danz Café op ons fijne kantoor waar je altijd even een praatje kunt maken met je collega’s
Trek je conclusie en solliciteer
Benieuwd naar de projecten die nu lopen? Ik, Irenee Lee Meeuw Kjoe, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-45481885 of lee@hotitem.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact!
Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Niet gevonden wat je zoekt?

Solution Architect

AMIS I Conclusion

Senior

Nieuwegein

Fulltime 36-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security