• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Mannen aan het werk achter beeldscherm

Vacature

AWS Expert

Conclusion Xforce

Senior

Nieuwegein, Nederland

32 - 40 uur

Martin Quaak, recruiter bij Conclusion Xforce

Martin Quaak

Senior Recruiter

Martin Quaak, recruiter bij Conclusion Xforce

martin.quaak@conclusionxforce.nl

+31 6 25 25 59 85

Over deze vacature

Tijd voor een volgende stap, AWS Expert! Zet jouw kennis en ervaring in bij AWS Advanced Consulting Partner Conclusion Xforce, onderdeel van het Conclusion Ecosysteem. Wij hebben inmiddels een bewezen trackrecord van gave AWS projecten bij vooraanstaande bedrijven in het hart van onze Nederlandse maatschappij. Kom ons helpen met het:
 
 • Ontwerpen, bouwen, optimaliseren en automatiseren van AWS platformen voor top organisaties in Nederland;
 • Samen met een team van experts de schaalbaarheid en weerbaarheid van AWS omgevingen optimaliseren door middel van bijvoorbeeld Cloudformation of Terraform;
 • Het migreren van complexe workloads naar de cloud.

Hoe dit er concreet uitziet? Denk bijvoorbeeld aan de integratie en opschaling van de infrastructuur bij maatschappelijk belangrijke organisaties zoals de NS en Schiphol. Samen met collega’s denk je een goede oplossing uit, die je vervolgens in overleg met alle stakeholders technisch implementeert. Zo maak je het verschil.

Onze identiteit

Conclusion Xforce is dé expert op het gebied van Open Source, Automation, Containerisatie en Cloud. Onze consultants bereiden onze opdrachtgevers voor op de toekomst door geautomatiseerde platformen te bouwen en te beheren en workloads naar de Cloud te brengen.  Wij werken aan uitdagende opdrachten bij grote opdrachtgevers en maken zo hun ambities waar. Bij ons werken zo’n 75 consultants, in vijf verschillende expertteams: Cloud, Automation, Containerisatie, Monitoring en Application Management. En omdat je nooit uitgeleerd bent, stimuleren wij jouw ontwikkeling met onder meer 10 studiedagen en een uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Bij Conclusion Xforce mag je gewoon jezelf zijn, in een no-nonsense cultuur. Wij gaan voor de inhoud! 

We zijn onderdeel van Conclusion en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 1.900 collega’s verbeteren we technologische oplossingen en kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als AWS Expert goed bij Conclusion Xforce. Ons kantoor staat overigens in Nieuwegein. 
 

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je passie voor Cloud technologie en je kraakheldere eigen visie.  
 
Vinden mensen je eigenwijs? Of juist heel bewust van je impact op anderen? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral in staat samen te werken om tot de juiste oplossing te komen en bereid jezelf te ontwikkelen. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als AWS Expert heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • AWS technologie, minimaal op medior of senior niveau, met de nodige hands-on ervaring en relevante certificering(en) op zak of voor aan het studeren;
 • Ervaring met (diverse) automatiseringstooling;
 • Uitdagingen aanpakken! Je bent niet bang om complexe vraagstukken op te pakken en mogelijk te maken wat anderen lastig vinden. 

Trek je conclusie en solliciteer

Ben je benieuwd naar projecten die nu lopen en waar jij je bijdrage aan kunt leveren? Bel, app of mail mij direct. Ik ben Martin Quaak, recruiter van Conclusion Xforce en kan je er alles over vertellen. Je bereikt mij op +31625255985 of via email op martin.quaak@conclusionxforce.nl. Wil je liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je met alle plezier in contact.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Productiemedewerker

Conclusion ForeyeT

Junior

Capelle a/d IJssel

32 - 40 uur

Contact
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
 • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies