• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Agile Coach (SAFe Coach)

Hot ITem

Medior

Amsterdam, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Irenee Lee

Recruiter

werken@hotitemgroep.nl

020 581 0200

Over deze vacature

Met goede data kom je aan de juiste inzichten en kun je beslissingen nemen die je organisatie wendbaar maken. We zoeken een Agile Coach die begrijpt dat wendbaar zijn niet het resultaat is van een scrum-project of -programma, maar door agile in het dna van teams en de organisatie te krijgen. Als Agile Coach faciliteer je veranderingen bij onze klantorganisaties en ben je de drijvende kracht achter het volhouden van deze veranderingen. Met je kennis en vaardigheden op het gebied van agile én verandermanagement weet je te overtuigen en mensen in beweging te krijgen. Naast de menselijke kant, snap je dankzij je praktische kennis en praktijkervaring hoe teams hun werk met agile beter kunnen organiseren en help je teams te werken en resultaat te boeken volgens de agile uitgangspunten. Teams die werken volgens Agile Scrum of, bij onze grotere klantorganisaties, opgeschaald naar SAFe® of soortgelijke portfolio-frameworks.

Het Team:
Je wordt bij Hot ITem omringd door de beste data-experts van Nederland. Collega’s die het beste uit zichzelf willen halen en betekenisvol willen zijn voor onze opdrachtgevers. Als Agile Coach werk je schouder aan schouder met je collega’s om ons werk nog beter te laten renderen bij onze opdrachtgevers. Dit doe je door teams te coachen op hun werkwijze, en individuele medewerkers te coachen in hun rol. Maar ook door wendbaar werken aan te jagen, vraagbaak te zijn, slim om te gaan met veranderingsweerstanden en de samenhang te coördineren tussen agile teams die werken aan het toevoegen van klantwaarde.

Persoonlijke ontwikkeling:
Bij Hot ITem ben je continu bezig met je eigen ontwikkeling en reflectie daarop. In de projectteams leer je veel van elkaar, maar er worden ook tracks gegeven door collega's. Je kunt instappen in een meerjarige stream van een van de kenniskernteams. Van spreken op congressen tot het opnemen van podcasts; alles stimuleren wij van harte. 

Onze identiteit

Hot ITem helpt organisaties hun performance te verbeteren met een integrale aanpak. Vanuit de samenhang tussen besturing, processen, ICT, organisatie en de mensen levert Hot ITem de inzichten die leiden tot concrete verbeteracties en implementeren we deze samen met de klant. Hot ITem gelooft dat de persoonlijke ontwikkeling leidt tot de groei van medewerkers, onze klanten en onze organisatie.
Al ruim 23 jaar ervaren we dat deze filosofie écht werkt. We staan voor een scherpe aanpak waarin we doorbraken creëren op het gebied van prestatieverbetering en rusten niet tot de baten zijn geïncasseerd door de klant.


We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Business Consultant goed bij Hot ITem in Amsterdam.

Jou missen we nog
 • Relevante certificeringen zoals Leading SAFe (SA) aangevuld met Certified SAFe RTE en/of SAFe Program Consultant (SPC)
 • Aantoonbare werkervaring op het gebied van agile werken en ten minste 3 jaar werkervaring in agile coaching
 • Sparringpartner met overtuigingskracht, zowel voor individuele teamleden als voor senior management
 • Inspirerend leiderschap en een heldere en open aanpak en ervaring met werken met multidisciplinaire teams
 • Kennis van het BI-/data-werkveld is een pré maar valt ook bij ons te ontwikkelen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Waardering voor je werk
 • De kans op impact te maken in de projectteams en van dichtbij mee te maken hoe goed een data gedreven aanpak werkt
 • Een concurrerend salaris, mobiliteitsbudget, bonus, telefoon en laptop zijn vanzelfsprekend. 
 • In 2021 en 2022 een extra 5% leasevergoeding voor 100% elektrisch rijden en altijd een goede pensioen verzekering, privé internet- en onkostenvergoeding
 • Naast thuis en bij de klant, een goed bereikbare werkplek in Amsterdam met een prachtig uitzicht over het IJ
 • Een groep vriendelijke, no-nonsens collega’s die behoren tot de beste data professionals van Nederland
 • Ook in deze tijden een ruime keuze uit online Tracks & Trainingen, digitale borrels en sporten op afstand
 • En als alles straks weer kan een gym, dakterras en Danz Café waar je altijd even een praatje kunt maken met je collega’s
Trek je conclusie en solliciteer
Benieuwd naar de projecten die nu lopen? Ik, Irenee Lee Meeuw Kjoe, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-45481885 of lee@hotitem.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact! Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

HR Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Medior, Senior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security