• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Accountmanager projects & services

Conclusion Xforce

Medior/Senior

Nieuwegein, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Iris Pitar

Recruiter

ipitar@conclusion.nl

+31 (0)6-22883958

Over deze vacature

Met jouw sterke communicatieve skills en inhoudelijke kennis is het voor jou een uitdaging om nieuwe kansen te vinden en bestaande relaties uit te bouwen op het gebied van projecten en services. Je richt je primair op het verkopen van onze diensten op het gebied van Application Performance Management (APM) en Observability maar ook op onze andere expertises.

In nauwe samenwerking met de manager projecten van Conclusion Xforce en de accountmanagers van andere Conclusion werkmaatschappijen zorg jij ervoor dat de pijplijn voor opdrachten gevuld blijft en wordt uitgebouwd. Dat Conclusion Xforce Business Partner is van Dynatrace, Nagios Enterprises, CheckMK en Red Hat is helpt je daar enorm bij. Technisch inhoudelijke ondersteuning krijg je desgewenst van één van onze ervaren consultants.

Onze identiteit

Conclusion Xforce is dé expert op het gebied van Open Source, Automation, Containerisatie en Cloud. Onze consultants bereiden onze opdrachtgevers voor op de toekomst door geautomatiseerde platformen te bouwen en te beheren en workloads naar de Cloud te brengen.  Wij werken aan uitdagende opdrachten bij grote opdrachtgevers en maken zo hun ambities waar. Bij ons werken zo’n 75 consultants, in vier verschillende expertteams: Cloud, Automation, Containerisatie en Monitoring. Onze kernwaarden zijn:

No nonsens: Wij houden niet van flauwekul of overbodige toeters en bellen; wij komen snel ter zake, zonder omwegen. Wij zijn eerlijk en met respect voor de ander. 

Resultaatgericht: Wij zijn samen verantwoordelijk voor de resultaten die we willen bereiken. Daarom komen wij onze afspraken na. Het succes van onze opdrachtgever heeft prioriteit. Samen met onze collega’s werken wij aan het succes en de ontwikkeling van Conclusion Xforce en haar medewerkers. 
  
Nieuwsgierig & op de hoogte: Als kennispartij beschikken wij over actuele en adequate kennis en zijn wij nieuwsgierig naar relevante ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij delen onze kennis graag en zonder voorbehoud. Wij zien het als onze eigen verantwoordelijkheid om onszelf continu te blijven ontwikkelen.

Inclusiviteit: Onze overtuiging is dat ieder individu zichzelf mag zijn en wij zorgen er voor dat iedereen zich veilig voelt. Onze binding komt voort uit de passie voor ons vak én deze overtuiging.

Conclusion Xforce is onderdeel van het Conclusion ecosysteem met meer dan 25 verschillende bedrijven. Met ruim 1.900 collega’s verbeteren we technologische oplossingen en kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Accountmanager goed bij Conclusion Xforce. Ons kantoor staat overigens in Nieuwegein.

Jou missen we nog

Jij hebt affiniteit met ICT in het algemeen en met monitoring, cloud en op Kubernetes gebaseerde containerplatformen in het bijzonder. Natuurlijk ben je optimistisch, overtuigend en een doorzetter. Lukt het even niet, dan is dat voor jou een uitdaging en geen last. Jouw out-of-the-box denken en creativiteit wordt zeer gewaardeerd. Daar is ook alle ruimte voor. In ons multi-disciplinaire team ben je zelfstandig maar werk je ook graag samen. Bijvoorbeeld met onze Manager Projecten, Monitoring Consultants maar ook met onze Accountmanagers en directeur. 

Wij zouden het fijn vinden als je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je al ervaring hebt in een vergelijkbare commerciële rol. Je bent de Nederlandse taal machtig in woord en geschrift.

Waardering voor je werk

Wat mag je van ons verwachten?
 • Een positie in een super professioneel, multi-disciplinair team dat elkaar aanvult en vertrouwt;
 • Een vaste aanstelling met een salaris dat past bij deze functie;
 • Een leaseauto, telefoon en laptop, zodat je overal je werkt kunt doen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Work hard, play hard. Naast hard werken hebben wij écht oog voor de mens. Daarom organiseren wij originele bijeenkomsten en uitjes, om elkaar op een andere manier te leren kennen en lol te maken met elkaar.

Trek je conclusie en solliciteer

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor deze gave job? Bel, app of mail mij direct. Ik ben Jørgen van der Meulen, manager projecten bij Conclusion Xforce en kan je er alles over vertellen. Je bereikt mij op 06- 48515026 of via email op jorgen.vandermeulen@conclusionxforce.nl. Wil je kennis maken met onze directeur? Plan zelf en wanneer het jou uitkomt een online kennismaking in zijn agenda via:
https://calendly.com/mark-luursema

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Recruiter

Conclusion Low Code Company

Junior, Medior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security