• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Weer terug als Recruiter bij Conclusion

Na een tijdelijke switch naar andere werkgevers zijn Nadia en Moeytina teruggekeerd als recruiters naar Conclusion. Sinds ze terug zijn bij Conclusion ervaren ze veel meer draagvlak voor recruitment binnen de organisatie. “Dat was wel een dikke plus toen we weer in gesprek gingen met Conclusion over onze terugkeer.”

21 december 2021   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Moeytina maakte na haar eerste periode bij Conclusion de overstap naar een recruitmentbureau. En Nadia ging aan de slag als recruitment consultant bij een lokaal bedrijf. “We willen benadrukken dat het absoluut geen vervelende periode was. Het was leerzaam en bovendien hadden we hele leuke collega’s. De werkwijze was alleen zo anders dan hier en we ontdekten beiden dat dat niet zo goed bij óns past.” 

“Redenen waarom we vertrokken bij Conclusion waren onder andere dat we het gevoel van ‘een team zijn’ kwijtraakten en dat recruitment destijds te veel als bijzaak werd gezien. De tussentijdse managementverandering bracht wat dat betreft positieve veranderingen met zich mee. Het scheelt enorm als je met recruitment niet alleen naar de korte termijn hoeft te kijken.”

Als recruiter bij Conclusion kijkt er niemand op je vingers. Je hebt de ruimte om met eigen ideeën te komen en ze ook te realiseren.

Moeytina Emanuels | Recruiter

“Bij onze terugkeer werden we zo enorm welkom geheten. Dat voelde echt heel fijn. We bleken ineens veel meer mensen te kennen dan we dachten. Omdat enkele Conclusion-bedrijven geen eigen recruiters hadden, ontdekten ze tijdens onze afwezigheid het belang van recruiters. Dat gaf wel een boost aan het gevoel van waardering.”

Veel vrijheid binnen je functie

“Als recruiter bepaal je zelf welke middelen je inzet om je doel te bereiken. Stel dat je een x-aantal nieuwe collega’s moet aannemen en jouw conclusie is, dat je voor de bewuste arbeidsmarktdoelgroep een bureau wil inschakelen. Dan stel je dat voor. Uiteraard wel goed doordacht en rekening houdend met de kosten en je budget. Maar als je het anders wil aanvliegen, dan kan dat ook. En de recruitmentmanager staat hier meer naast je dan boven je. Die geeft dus alle vertrouwen. Je zoekt zelf de dingen uit, geeft adviezen en benut je eigen expertises.”    

Van ons volledige recruitmentteam van 12 collega’s zijn er 4 weggegaan én weer teruggekomen.

Nadia Speijers | Recruiter

Initiatieven vanuit het team

“Het is tekenend voor de onderlinge sfeer dat we dingen organiseren vanuit het team. We houden bijvoorbeeld om de zoveel tijd een pubquiz. Ondanks dat je elkaar meer online ontmoet dan in het echt, hou je contact, leer je mensen kennen en zet iedereen zich in om ook echt mee te doen.”

“Daarnaast heerst hier echte eerlijkheid en directheid. Kritische collega’s die doorvragen zijn hier heel gebruikelijk. En niet om een ander naar beneden te halen, maar omdat ze het naadje van de kous willen weten. En samen het beste resultaat voor ogen hebben.”

“Wij zijn blij dat we zijn teruggekeerd bij Conclusion! En als jij ook een eigenwijze recruiter bent die graag de eigen recruitment invult, check dan onze vacatures. Je bent welkom in ons team.” 

Wij zoeken meerdere recruiters bij verschillende Conclusion-bedrijven. Variërend van junioren tot senioren met een flinke dosis ervaring.

Blog

Met veel energie en creativiteit organiseert Heidi evenementen bij Conclusion

Nieuwsgierig?

Werken bij ConclusionRecruiter vacatureAlle Conclusion vacaturesNieuws & Events
Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security