• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Werken bij Conclusion

Over ons

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg.

Onze collega's aan het woord

Waar staan we voor?

Met vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap doen we net een stapje extra. Vanuit die filosofie zoeken we mensen die eigenzinnig zijn. Gewoon door te zijn wie ze zijn. Die zichzelf blijven. Want van anderen zijn er al genoeg.

Werken bij Conclusion

Samenwerken zit in onze genen

Samen is bij ons een cruciaal begrip. Niet alleen samenwerken met je collega’s, maar ook samenwerken over de disciplines heen. Complexe klant uitdagingen oppakken, samen met collega’s van de andere bedrijven binnen ons ecosysteem. Dat maakt ons samen sterk, samen als Conclusion.
Werken bij Conclusion

Betekenisvol werk doen

Niet zomaar werk, maar werk wat er toe doet. Werken aan maatschappijkritische projecten in het hart van de samenleving. De windmolenparken van Eneco of de reisinformatie systemen van de NS bijvoorbeeld, maar ook maatschappelijke zingeving door de mooie projecten voor Jeugdzorg of de Politie. Werk dat betekenisvol is.
Werken bij Conclusion

Ondernemend zijn, authentiek blijven

Samenwerken met mensen die zichzelf zijn en die verschillend zijn waarderen. Daar is onze organisatie op gebouwd, het typeert onze unieke cultuur. Wij geloven in jouw ideeën en stimuleren ondernemerschap. Onze bedrijven blijven autonoom en krijgen de ruimte om te pionieren, zo blijft iedereen in zijn kracht staan.

Life @ Conclusion

Samen doen we meer dan werken. We vieren, ondernemen en sporten. Tijdens onze events delen we kennis en leren we elkaar beter kennen. Wil jij ervaren hoe werken bij Conclusion nu echt is? Kom even binnen kijken!
Re-thinking your future
Werken bij Conclusion
werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion

De kracht van ons ecosysteem

Conclusion staat voor een uniek ecosysteem voor Business Transformatie en IT Services met meer dan 25 zelfstandige bedrijven en circa 2.000 collega’s. Het bijzondere is de synergie die hiervan uitgaat: door onze expertise samen te brengen en samen te werken zijn we van toegevoegde waarde voor onze klanten, of dat nu start-ups, groeiers of gerenommeerde organisaties zijn. We bieden technologiegedreven oplossingen op basis van de kennis en expertise die voor hun vraag noodzakelijk is. We initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend.

Onze drive
Als je mensen hoort praten over hun samenwerking met Conclusion dan gebruiken ze al snel termen als ‘anders’, ‘opvallend’ en ‘ongebruikelijk’. Dat komt niet alleen door onze andere aanpak in partnerships, maar juist ook door onze mensen. Ons onderscheid zit in de natuurlijke drive van onze mensen om voor elk probleem tot de beste oplossing te komen. Omdat het kan. Omdat het erin zit. Omdat het eruit moet.

Waar vind je onze Conclusion-bedrijven?

Onze Conclusion-bedrijven vind je op meerdere plekken in Nederland. Voor welk bedrijf wil jij werken?

Recruiters van Conclusion

Liever echt contact?

Wil je meer weten over een specifieke vacature? Neem contact op met een van onze recruiters. Zij vertellen je graag meer.

Werken bij Conclusion

Onze vacatures

Direct op zoek naar de vacature die bij jou past? Bekijk alle vacatures en selecteer op jouw wensen.

Algemene vragen?

Neem vooral even contact op.

contact

Werken bij Conclusion

Contact
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies