• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Werken bij Conclusion

Werken bij Conclusion

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg.

Onze collega's aan het woord

Waar staan we voor?

Met vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap doen we net een stapje extra. Vanuit die filosofie zoeken we mensen die eigenzinnig zijn. Gewoon door te zijn wie ze zijn. Die zichzelf blijven. Want van anderen zijn er al genoeg.

Werken bij Conclusion

Betekenisvol werk doen

Niet zomaar werk, maar werk wat er toe doet. Werken aan maatschappijkritische projecten in het hart van de samenleving. De windmolenparken van Eneco of de reisinformatie systemen van de NS bijvoorbeeld, maar ook maatschappelijke zingeving door de mooie projecten voor Jeugdzorg of de Politie. Werk dat betekenisvol is.
Werken bij Conclusion

Ondernemend zijn, authentiek blijven

Samenwerken met mensen die zichzelf zijn en die verschillend zijn waarderen. Daar is onze organisatie op gebouwd, het typeert onze unieke cultuur. Wij geloven in jouw ideeën en stimuleren ondernemerschap. Onze bedrijven blijven autonoom en krijgen de ruimte om te pionieren, zo blijft iedereen in zijn kracht staan.
Werken bij Conclusion

Samenwerken zit in onze genen

Samen is bij ons een cruciaal begrip. Niet alleen samenwerken met je collega’s, maar ook samenwerken over de disciplines heen. Complexe klant uitdagingen oppakken, samen met collega’s van de andere bedrijven binnen ons ecosysteem. Dat maakt ons samen sterk, samen als Conclusion.

Life @ Conclusion

Samen doen we meer dan werken. We vieren, ondernemen en sporten. Tijdens onze events delen we kennis en leren we elkaar beter kennen. Wil jij ervaren hoe werken bij Conclusion nu echt is? Kom even binnen kijken!
Re-thinking your future
Werken bij Conclusion
werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion

Wij maken het verschil

Verschillen maken Conclusion sterk. Verschillende bedrijven, verschillende persoonlijkheden. En het mooie is, allemaal leren we van elkaar. Die bruisende mix van invalshoeken, perspectieven en meningen zorgt voor verrassende inzichten die onze klanten helpen om de digitale transformatie te verwezenlijken. Elke mening is daarbij nodig. Ook die van jou. Want ook van jou leren we, en jij van ons.

Conclusion Consulting - werken bij

Een unieke combinatie van mensen

Wat onze collega’s zo uniek maakt? De bedrijven binnen ons ecosysteem hebben elk een eigen vakgebied. Binnen deze vakgebieden vind je collega’s met unieke expertises, karakters, hobby’s en ambities. Zo zal er binnen ons ecosysteem altijd iemand zijn om mee te sparren. Met onze innovatieve oplossingen en unieke mensen laten we een authentieke indruk achter met alles wat we doen.

Werken bij Conclusion

Ambitie? Wij ook!

Kunnen we jouw ambities ondersteunen door een waardevolle training of opleiding? Of laat jij binnen ons talentenprogramma een scherp businessplan zien en richten we samen een nieuwe startup op binnen ons ecosysteem? Bij ons krijg je de ruimte om je groei zelf vorm te geven want als jij groeit, groeien wij ook!

De kracht van ons ecosysteem

Conclusion staat voor een uniek ecosysteem voor Business Transformatie en IT Services met meer dan 25 zelfstandige bedrijven en circa 2.000 collega’s. Het bijzondere is de synergie die hiervan uitgaat: door onze expertise samen te brengen en samen te werken zijn we van toegevoegde waarde voor onze klanten, of dat nu start-ups, groeiers of gerenommeerde organisaties zijn. We bieden technologiegedreven oplossingen op basis van de kennis en expertise die voor hun vraag noodzakelijk is. We initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend.

Onze drive
Als je mensen hoort praten over hun samenwerking met Conclusion dan gebruiken ze al snel termen als ‘anders’, ‘opvallend’ en ‘ongebruikelijk’. Dat komt niet alleen door onze andere aanpak in partnerships, maar juist ook door onze mensen. Ons onderscheid zit in de natuurlijke drive van onze mensen om voor elk probleem tot de beste oplossing te komen. Omdat het kan. Omdat het erin zit. Omdat het eruit moet.

Waar vind je onze Conclusion-bedrijven?

Onze Conclusion-bedrijven vind je op meerdere plekken in Nederland. Voor welk bedrijf wil jij werken?

Recruiters van Conclusion

Liever echt contact?

Wil je meer weten over een specifieke vacature? Neem contact op met een van onze recruiters. Zij vertellen je graag meer.

Solliciteren

Onze vacatures

Direct op zoek naar de vacature die bij jou past? Bekijk alle vacatures en selecteer op jouw wensen.

Algemene vragen?

Neem vooral even contact op.

contact

Werken bij Conclusion

+31 (0)30 219 38 00
Herculesplein 80
3584AA Utrecht
Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies