• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Werken bij Conclusion

Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur. Wat ons verbindt? De drive om met oplossingen te komen die echt impact maken. 

Onze collega's aan het woord

Waar staan we voor?

Met vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap doen we net een stapje extra. Vanuit die filosofie zoeken we mensen die eigenzinnig zijn. Gewoon door te zijn wie ze zijn. Die zichzelf blijven. Want van anderen zijn er al genoeg.

Wij maken het verschil

Verschillen maken Conclusion sterk. Verschillende bedrijven, verschillende persoonlijkheden. En het mooie is, allemaal leren we van elkaar. Die bruisende mix van invalshoeken, perspectieven en meningen zorgt voor verrassende inzichten die onze klanten helpen om de digitale transformatie te verwezenlijken. Elke mening is daarbij nodig. Ook die van jou. Want ook van jou leren we, en jij van ons.

Een unieke combinatie van mensen

Wat onze collega’s zo uniek maakt? De bedrijven binnen ons ecosysteem hebben elk een eigen vakgebied. Binnen deze vakgebieden vind je collega’s met unieke expertises, karakters, hobby’s en ambities. Zo zal er binnen ons ecosysteem altijd iemand zijn om mee te sparren. Met onze innovatieve oplossingen en unieke mensen laten we een authentieke indruk achter met alles wat we doen.

Ambitie? Wij ook!

Kunnen we jouw ambities ondersteunen door een waardevolle training of opleiding? Of laat jij binnen ons talentenprogramma een scherp businessplan zien en richten we samen een nieuwe startup op binnen ons ecosysteem? Bij ons krijg je de ruimte om je groei zelf vorm te geven want als jij groeit, groeien wij ook!

Life @ Conclusion

Samen doen we meer dan werken. We vieren, ondernemen, genieten en sporten. Nu vaak op afstand, maar als het weer kan: bij elkaar. Wil jij ervaren hoe werken bij Conclusion nu echt is? Kom even binnen kijken!

De kracht van ons ecosysteem

Conclusion staat voor een uniek ecosysteem voor Business Transformatie en IT Services met meer dan 25 zelfstandige bedrijven en circa 2.000 collega’s. Het bijzondere is de synergie die hiervan uitgaat: door onze expertise samen te brengen en samen te werken zijn we van toegevoegde waarde voor onze klanten, of dat nu start-ups, groeiers of gerenommeerde organisaties zijn. We bieden technologiegedreven oplossingen op basis van de kennis en expertise die voor hun vraag noodzakelijk is. We initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend.

Onze drive
Als je mensen hoort praten over hun samenwerking met Conclusion dan gebruiken ze al snel termen als ‘anders’, ‘opvallend’ en ‘ongebruikelijk’. Dat komt niet alleen door onze andere aanpak in partnerships, maar juist ook door onze mensen. Ons onderscheid zit in de natuurlijke drive van onze mensen om voor elk probleem tot de beste oplossing te komen. Omdat het kan. Omdat het erin zit. Omdat het eruit moet.

Waar vind je onze Conclusion-bedrijven?

Onze Conclusion-bedrijven vind je op meerdere plekken in Nederland. Voor welk bedrijf wil jij werken?

Liever echt contact?

Wil je meer weten over een specifieke vacature? Neem contact op met een van onze recruiters. Zij vertellen je graag meer.

Onze vacatures

Direct op zoek naar de vacature die bij jou past? Bekijk alle vacatures en selecteer op jouw wensen.

Algemene vragen?

Neem vooral even contact op.

Werken bij Conclusion

+31 (0)30 219 38 00
Herculesplein 80
3584AA Utrecht
Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security