Brightlands Smart
Service Campus
WIN-WIN in Hot Heerlen:

Brightlands Smart Services Campus

Maar weinig technologische breakthroughs staan op het conto van ‘de’ techniek alleen. Het is immers veel meer dan dat - een samenspel van kennis, talent en slim ondernemerschap. Dat hebben ze in Heerlen goed begrepen. Brightlands Smart Services Campus – op de kop af één jaar jong - geldt als broedplaats voor nieuwe bedrijvigheid, innovaties en talentontwikkeling.  Hun ding: slimme diensten. Ofwel smart services. En daar draagt Conclusion graag aan bij. 

MET ELKAAR

Wie Brightlands Smart Services Campus bezoekt, ontdekt er een bonte verzameling van startups en van kleine tot grote bedrijven zoals Conclusion. De startups krijgen hulp van de gevestigde namen. Met het aan de man of vrouw brengen van hun innoverende ideeën bijvoorbeeld. Maar ook als ze kantoorruimte nodig hebben, of coaching of een investering in hun plan. Zo helpen ze elkaar daar in Heerlen.

FUNDAMENTEEL ONDERZOEK BIG DATA

De focus van de Campus ligt op Big Data. Van de vroege ochtend tot de late avond gonzen de computers van het fundamenteel onderzoek dat wordt verricht. En praktisch bovendien: het gaat om het analyseren van business cases. De nieuwe data-driven services die daaruit volgen, worden real life getest en verder ontwikkeld. Bedrijven in dit ecosysteem kunnen ze zo implementeren.

CIRKELTJE ROND 

Zo is de cirkel rond: de één helpt de ander, de ander de volgende. En dat allemaal op een strategische locatie waardoor ook nog eens 400 nieuwe banen zijn gecreëerd in ons mooie Limburg. Kijk: dat noemen we nou win-win. Dus rest van Nederland: waar wacht je nog op? 

André van Dalen
Ook zulke ambities? Bel André van Dalen +31 (0)6 46 32 41 00