Het inzicht van vandaag is
uw business van morgen
Wat we doen: Business Services

Better Business for you

Markten gaan drastisch op de schop als gevolg van de toenemende digitalisering. Dat vraagt ingrijpende keuzes van organisaties. Ook van de uwe. 


De roadmap naar de toekomst brengt diverse wegen in beeld. Een gaat uit van het stroomlijnen van uw bestaande kernactiviteiten met kostenefficiëntie als belangrijk target. Een andere weg is de weg naar transformatie. Uw organisatie vindt zich als het ware opnieuw uit: u omarmt het onbekende en hervindt in disruptie uw kracht. Een derde verdient nauwelijks de naam van weg. Het is blijven vasthouden aan oude wetmatigheden. Het is ‘zoals we het altijd deden’. Een doodlopende weg...

 

Conclusion helpt u de weg te zoeken die past bij ‘better business’. Ofwel Business Done Differently. Dat geldt letterlijk voor de vele ondernemingen die we helpen met hun strategie, tactiek en uitvoering van digitale projecten. Maar ‘better business’ geldt in wat andere bewoordingen óók voor overheden en andere non-profit organisaties. Wij ondersteunen ze bij het succesvol zijn in hun digitaliseringsslag; het vernieuwen en innoveren, het adequaat sturen en besturen van hun processen. Digitalisering biedt enorme kansen. Commercieel en maatschappelijk. Meer dan de moeite waard dus. Niet als fenomeen om achterna te lopen, maar om bij in de voorhoede te staan. Als bron van nieuwe ideeën. Dáár helpen wij u graag bij.

 

Agile met applications

Bij elk nieuw organisatie- of businessmodel hoort een digitaliserings-

vraagstuk. Oftewel: de manier waarop u IT gaat toepassen voor het slagen van uw plannen. Het inrichten van uw applicatielandschap is een belangrijk aspect. En u zult versteld staan van de veelheid aan mogelijkheden. Welke past het best bij u? En is uw keuze ook slim met het oog op morgen? Want u wilt kunnen groeien, maar moet ook kunnen krimpen als dat nodig is. Kortom, welke applicaties bieden u dát waar u blij van wordt? 

 

Op deze vragen biedt Conclusion antwoord. Van een effectief kant-en-klaar ERP product zoals AFAS en SAP, tot maatwerk, .Net en Java, en digitale toepassingen zoals Mendix, OutSystems en Sitecore. Al duiken we daarmee diep in de technologie, onze afwegingen worden zeker niet alleen daardoor bepaald. We denken en werken vanuit het gebruik en belang van de (eind)gebruiker. Stabiliteit, wendbaarheid, gemak en noem maar op. Dát bepaalt het rendement van uw IT-investering.

 

Zo zorgen wij dat uw organisatie wendbaar is en blijft. Nieuwe omstandigheden of nieuwe kansen? U kunt er acuut op reageren. We ontwerpen, migreren, beheren en vernieuwen informatiesystemen, apps en portals. Bovendien voorzien wij al deze applicaties van een robuuste infrastructuur. Of we leveren deze volledig in de Cloud. Wie wordt daar niet blij van? 

Bert Jan de Jongh
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Vrijblijvende afspraak?
Bel Bert Jan de Jongh +31620949797
Deze bedrijven in ons ecosysteem gaan over

Business Transformation & Applications