HET INZICHT VAN VANDAAG IS
UW BUSINESS VAN MORGEN
Wat we doen: Applications

Agile met Applications

Bij elk nieuw organisatie- of businessmodel hoort een digitaliserings-

vraagstuk. Oftewel: de manier waarop u IT gaat toepassen voor het slagen van uw plannen. Het inrichten van uw applicatielandschap is een belangrijk aspect. En u zult versteld staan van de veelheid aan mogelijkheden. Welke past het best bij u? En is uw keuze ook slim met het oog op morgen? Want u wilt kunnen groeien, maar moet ook kunnen krimpen als dat nodig is. Kortom, welke applicaties bieden u dát waar u blij van wordt? 

 

Op deze vragen biedt Conclusion antwoord. Van een effectief kant-en-klaar ERP product zoals AFAS en SAP, tot maatwerk, .Net en Java, en digitale toepassingen zoals Mendix, OutSystems en Sitecore. Al duiken we daarmee diep in de technologie, onze afwegingen worden zeker niet alleen daardoor bepaald. We denken en werken vanuit het gebruik en belang van de (eind)gebruiker. Stabiliteit, wendbaarheid, gemak en noem maar op. Dát bepaalt het rendement van uw IT-investering.

 

Zo zorgen wij dat uw organisatie wendbaar is en blijft. Nieuwe omstandigheden of nieuwe kansen? U kunt er acuut op reageren. We ontwerpen, migreren, beheren en vernieuwen informatiesystemen, apps en portals. Bovendien voorzien wij al deze applicaties van een robuuste infrastructuur. Of we leveren deze volledig in de Cloud. Wie wordt daar niet blij van? 

 

LET'S START TODAY 
EN ONTMOET ONZE COLLEGA'S VAN

Bright Alley

Conclusion AFAS Solutions 

Conclusion BAM

Conclusion Digital

Conclusion Learning Centers 

Xtensional

Onze andere servicelines

Marijn Jenné
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Laat u inspireren door Bright Alley en Conclusion Learning Centers.
Bel Marijn Jenné +31 (0)6 54 33 56 56