• Expertises

Over ons

Wij staan voor het creëren van slimme software oplossingen: Oplossingen gericht op mensen met een zorgbehoefte, al dan niet binnen een traject. Oplossingen gericht op het waarborgen van de kwaliteit van de zorg – en op het verlagen van de kosten. Oplossingen gericht op verbetering en verantwoording, maar bovenal: oplossingen gericht op mensen. 

Wie zijn wij

Wij zijn ooit gestart als maatwerkoplossing en bedienen een aantal van onze klanten al meer dan 15 jaar – en daar zijn we trots op! Inmiddels is onze oplossing uitgegroeid tot een volwaardige keten/regiesysteem dat binnen verschillende domeinen wordt gebruikt.

Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren.

Pharrel Williams
Vision Care

Bij Conclusion geloven wij in het investeren in de duurzaamheid van de samenleving. Wij streven naar het betaalbaar houden van hulp, want zorg is voor iedereen. Bijgestaan door familie en vrienden staan wij ervoor dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig van het leven moet kunnen genieten.

Mission Care

Wij richten ons op het creëren van slimme software-oplossingen. Oplossingen gericht op mensen met een zorgbehoefte, al dan niet binnen het zorgtraject. Oplossingen gericht op het waarborgen van de kwaliteit van de zorg – en op het verlagen van de kosten. Oplossingen gericht op verbetering en verantwoording, maar bovenal: oplossingen gericht op mensen.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

84%

Giarte Fanscore

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Certificeringen

Wij zijn NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. Wij voldoen aan de Baseline Informatie beveiliging Overheid (BIO). 
Over het Conclusion Volg Systeem

Het CVS betreft een (keten-) registratiesysteem welke organisaties, hulpverleners én burgers helpt om grip te krijgen op alledaagse processen.

Wat kunnen we samen bereiken?

Bel of email ons!

Conclusion Volg Systeem

+31 (0)85 225 03 72
Herculesplein 80
3584 AA Utrecht
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy