• Expertises

Integratiespecialisten klaar voor de klant

De afgelopen zevenenhalve week werden de deelnemers klaargestoomd voor hun rol als integratiespecialist. Ze zijn klaar voor om als integratiespecialist aan de slag te gaan bij Virtual Sciences klanten.

23 april 2018   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Talent Launch vervolg croppe 112005111055

Talent Launche 2018

Begin vorige maand ging de eerste Talent Launch van 2018 van start. De afgelopen zevenenhalve week werden de deelnemers klaargestoomd voor hun rol als integratiespecialist. Vorige week werd deze training met succes afgerond. We zijn er trots op dat de drie Virtual Sciences talenten, Jasper Landa, Oscar Edel en Kevin Kemkes, klaar zijn om als integratiespecialist aan de slag te gaan bij onze klanten.

Talent Launch vervolg croppe 112005111025

Trainee Jasper Landa aan het woord

We vroegen Jasper Landa hoe hij de eerste weken heeft ervaren:

“Ik had echt geen idee wat ik moest verwachten toen ik de eerste dag - fashionably veel te vroeg - op kantoor kwam. Al wist ik wel dat er een hele hoop verschillende onderwerpen de revue zouden passeren. De ontvangst was heel warm, inclusief een bloemetje en een gebakje.  Ook de niet direct bij het Talent Launch programma betrokken collega's begroetten ons op de gang met een “hé hallo, zijn jullie de nieuwe talenten?” 

"De trainers vond ik erg open en toegankelijk en de trainingen waren interactief en ook goed te volgen. Daarbij werd er aandacht besteed aan wat wij van de training vonden, wat onze ervaringen waren en er werd ook gevraagd of we verbeterpunten hadden voor het programma. Echt fijn."

"We hebben een leuke groep met talenten. Ieder met zijn eigen achtergrond, waarbij iedereen zichzelf kon zijn en we veel met elkaar hebben gelachen. De trainers zagen ook dat we het leuk vonden om met deze groep dingen te bouwen en te laten zien. We zitten in de volgende fase van de Talent Launch niet meer in een en dezelfde ruimte, maar we zoeken elkaar nog steeds op voor de lunch, koffiepauze of om van gedachten te wisselen. Het met meerdere bedrijven samen beginnen aan een Talent Launch schept toch een band en het geeft ons een mooi eerste netwerk binnen Conclusion. Ik kijk ernaar uit om nu bij Virtual Sciences klanten aan de slag te gaan."

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies