• Expertises

Eindejaarspresentatie trainees

Eindejaarspresentatie trainees Virtual Sciences Conclusion

20 december 2019   |   Nieuws   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Eindejaarspresentatie trainees Virtual Sciences

Eindejaarspresentatie trainees

Bij Virtual Sciences staan we open voor nieuw talent. Na drie jaar zijn de trainees volledig klaargestoomd voor de baan van de toekomst. Dan hebben ze officieel de titel Data Integratie Specialist. Een Data Integratie Specialist is iemand met vakinhoudelijke kennis, die zakelijke behoefte vertaalt naar slimme IT-oplossingen.

Jou klaarstomen voor die rol doen we uiteraard wel met een goed plan. Een goed plan betekent eerst het voorbereidende werk doen: de omgeving verkennen door je te verdiepen in de organisatie en klanten. Op consultancy- of op projectbasis ga jij meteen aan de slag bij verzekeraars, financiële instellingen, overheid, automotive of retail.

Het IT-landschap ontwikkelt in een rap tempo. Om deze continue ontwikkelingen bij te benen verwachten we van de trainees een eindejaar presentatie waar bleeding edge technieken worden toegepast. De trainees worden individueel ontwikkeld en presenteren jaarlijks hun zelf ontwikkelde architectuur.’

De toegevoegde waarde van Virtual Sciences is dat onze consultants de klant adviseren en begeleiden bij uitdagingen. Maar dan wel vanuit de ervaring, namelijk dat zij daadwerkelijk met de ‘poten in de klei’ hebben gestaan en weten met welke valkuilen de klant te maken heeft. Juist deze samenwerking heeft Virtual Sciences met verschillende klanten. Trainees worden on the job opgeleid door collega Integratiespecialisten. Zo leren zij op een praktische manier de kneepjes van het vak, maar zijn ook al direct van toegevoegde waarde bij de klant.

Frenk Ochse koos voor een onderwerp rond microservices, streaming met focus op load en data 
Als we dat in Techno taal omzetten zou dat klinken als: ontwikkel een oplossing die met behulp van een gedistribueerde microservices architectuur, streaming met behulp van Kafka en een eventueel consistent datamodel de flexibele en toekomst vaste oplossing biedt voor onze klanten.

Dit zijn onderdelen waar software toepassingen van nu en de komende jaren aan gaan voldoen. Ontwikkelingen waar Virtual Sciences in gelooft en op inzet.

De eindejaarspresentatie 
Deze maand hebben acht trainees hun zelf ontwikkelde architectuur gepresenteerd. Welke in het aanlooptraject wordt begeleid en na afloop wordt beoordeeld door Frenk Ochse - CTO Virtual Sciences. Alle trainees hebben hun presententatie ruim voldoende afgerond, enkele van hen zijn nu trainee af en sommige vervolgen hun pad als trainee.

Heb jij net als onze trainees passie voor het IT-landschap en wil je echt het verschil maken bij onze klanten?

Eindejaarspresentatie trainees Virtual Sciences
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies