IBM App Connect Early Experience en IBM MQ Beta programma’s

Blog integratie specialist, klantvraagstukken. IBM App Connect Early Experience en IBM MQ Beta programma’s

8 augustus 2019   |   Blog   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

Virtual Sciences blog integratie specialist IBM

IBM App Connect Early Experience

Virtual Sciences neemt al geruime tijd deel aan de IBM App Connect Early Experience en IBM MQ Beta programma’s. Elk jaar komen integratie specialisten uit alle delen van de wereld bij elkaar in Hursley (UK), om deel te nemen aan de workshop.

IBM deelt in deze workshops de laatste wijzigingen en hun vooruitstrevende toekomst plannen. Deelnemers krijgen de kans hands-on ervaring op te doen, ook krijgen ze vast een voorproefje met features die nog niet officieel zijn uitgebracht. Als integratie specialist zijn dit de leukste momenten. Dit biedt enerzijds perspectief ons als persoon verder te ontwikkelen binnen het vak en anderzijds kunnen we nog strakker vóór de bal spelen en onze klantenvragen van kop tot staart afhandelen.

Deelnemers leveren input welke voor hen belangrijk is en prioriteit geeft aan de nieuwe features. Daar zoomen ze tijdens de workshop extra op in. Interne vraagstukken worden voorafgaand gebundeld ten behoeven van de workshop. De ingediende casussen worden tijdens tijdens de 1-op-1 sessie met de lab medewerkers besproken. Dit leidt tot verhelderende en nieuwe inzichten.

Na afloop ontvangen alle Virtual Sciences collega’s een beknopte presentatie met learnings en nieuwe IBM ontwikkelingen. Dit is één van de manier hoe wij interne kennisdelen. Want data is het nieuwe goud, ‘Can you dig it’?