• Expertises

Datawarehouse traject

Voor Kieskeurig.nl realiseerde Virtual Sciences Conclusion een datawarehouse op basis van ETL/Pentaho. Kieskeuring.nl kan nu profiteren van geautomatiseerde verrijking van website content (productspecificaties).

Klant

Kieskeurig.nl

Markt

Zakelijke dienstverlening

Thema

Data preparen en organiseren

Publicatiedatum

11 december 2020

Kieskeurig Succes stories Virtual Sciences Conclusion

Voor het label Kieskeurig.nl voerde Virtual Sciences een datawarehouse traject uit op basis van ETL/Pentaho.

Kieskeurig.nl Kieskeurig Succes stories Virtual Sciences Conclusion

Uitdaging

Er moest geintegreerd worden met diverse fabrikanten en IceCat.biz waarbij productinformatie van meer dan 500 productgroepen in meerdere talen wordt gestandaardiseerd opgeslagen en gepubliceerd. De productspecificaties dienden middels een service te kunnen worden ontsloten naar de systemen van de diverse product- en prijsvergelijkingssites gevestigd in meerdere landen.

Oplossing

Virtual Sciences Conclusion realiseerde voor Kieskeurig.nl een enterprise data warehouse met koppelingen naar diverse leveranciers van productspecificaties. De integratie is gerealiseerd met de Pentaho Data Integration tool.

Voordelen

Kieskeuring.nl kan nu profiteren van geautomatiseerde verrijking van website content (productspecificaties). Door integratie van de data uit verschillende vergelijking sites zijn de productgegevens uit de diverse verschillende systemen automatisch overal beschikbaar hetgeen een reductie van handmatige invoer oplevert door hergebruik van elkaars gegevens.

Digitale tansformatie binnen de zakelijke dienstverlening

Conclusion in de zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in de zakelijke dienstverlening?

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies