• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over Virtual Sciences, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Virtual Sciences

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Virtual Sciences

Virtual Sciences realiseerde voor Kramp een integratieplatform

Kramp heeft een divers IT-landschap welke is ontstaan door natuurlijke groei en overnames. Onderhoud en wijzigingen werden arbeidsintensief. Ook werd het moeilijker om duplicatie van functionaliteit en gegevens te vermijden. Met hulp van Virtual Sciences is een IBM Integration Bus ingezet om applicaties te integreren en gegevens te ontdubbelen. De juiste informatie wordt nu live beschikbaar voor alle applicaties, waardoor het IT landschap zowel betrouwbaarder als flexibeler wordt.

Klant

Kramp

Markt

Industrie

Thema

Data preparen en organiseren

Uitdaging

Door natuurlijke groei en overnames werkt Kramp met meer dan 100 applicaties. De verkopen verlopen voor 93% via hun e-commerce platform. Kramp staat voor de uitdaging om alle informatie uit tientallen databases te koppelen: zowel intern als van toeleveranciers en resellers. Overgenomen bedrijven moeten sneller integreren in het IT-landschap.


Oplossing

Virtual Sciences ontwikkelt voor Kramp een framework, waarop integraties kunnen worden gebouwd. Alle gemeenschappelijke aspecten zoals logging, monitoren, configuratie, routing en foutafhandeling zitten in dit integratie framework. Kramp hoeft alleen maar componenten in elkaar te klikken. Een IBM Integration Bus maakt platformonafhankelijke communicatie mogelijk.


Resultaten


Virtual Sciences heeft gezorgd voor een integratieframework tussen diverse applicaties en databases waarin informatie is opgeslagen. De architectuur van de integratiebus is stabiel, future proof en bruikbaar voor allerlei integraties en koppelingen. Overgenomen bedrijven zijn snel en gemakkelijk te integreren, waardoor er meer waarde ontstaat voor eindklanten. Alle informatie is voor alle applicaties beschikbaar.

Door het integratie framework dat Virtual Sciences voor ons heeft neergezet, zijn de integraties betrouwbaar en flexibel en dat maakt de architectuur future proof

Jaap Stramrood, IT Teammanager Enterprise IT Transformation bij Kramp

Download

Case Kramp integratie

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security