Altijd de juiste integratie-oplossing

Partner van Red Hat, partner van jou

Red Hat is partner van Virtual Sciences Conclusion

Virtual Sciences Conclusion is dé integratiespecialist van Nederland. We ondersteunen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van op maat gemaakte integratie-oplossingen voor onze klanten. Dat doen we onder meer met Red Hat Integration, een samenhangende set van Fuse, AMQ Broker en andere integratietechnologieën waarmee je use cases realiseert. In no-time gebruik je data en functionaliteit in een hybride multicloud-omgeving door een agile integratie-architectuur.

HIP_Virtual Sciences Conclusion

Centraliseren van use-cases in plaats van technologie

Technologie, en met name het slim gebruiken van data, heeft de manier waarop bedrijven werken veranderd. Juist omdat er steeds meer databronnen zijn - van iot (internet of things) tot sociale media - die zich op verschillende plekken bevinden (on premisse en in de private en public cloud), werkt de traditionele manier van data-integratie niet meer. Er is behoefte aan een agile integratiestrategie. Een hybrid integration platform (HIP) kan daar onderdeel van uitmaken.

containerisatie op applicaties en integraties_Virtual Sciences Conclusion

De impact van containerisatie op applicaties en integraties

Waar grote tech-bedrijven hun softwareplatformen al ontwikkelen op basis van een microservices-architectuur met containers, komt de adoptie hiervan bij grote, traditionele bedrijven nu pas echt op gang. De voordelen van microservices en containerisatie vallen niet langer te ontkennen. Je kunt software sneller ontwikkelen en releasen, in kortere cycli.

Jouw doelstellingen, onze integratie-oplossing

Een solide integratielandschap is essentieel voor elke moderne digitale organisatie. Met ons bewezen trackrecord bij complexe en dynamische organisaties, kunnen we het volledige traject van architectuur tot 24/7 beheer uit handen nemen. Op deze manier ondersteunen we bij het realiseren van de strategische doelstellingen van jouw organisatie. Dit doen wij met een holistische benadering die technisch advies op maat combineert met implementaties die zich richten op technologie, proces én mens. Onze toegewijde integratiespecialisten werken nauw samen met het krachtige Conclusion ecosysteem om een allesomvattende oplossing te bieden.

Haal alles uit Red Hat Integration

Laten we samen jouw doelstellingen realiseren

Virtual Sciences Conclusion Jos Smits

Jos Smits

Chief Technology Officer
Jos.Smits@virtualsciences.nl