• Thema's

  Waar we je mee ondersteunen

 • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

 • Met welke expertises en bedrijven we grote en kleine vraagstukken oplossen

 • Meer over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

 • Over Conclusion, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

 • Nieuws en artikelen uit ons ecosysteem

Thema

Fit for purpose software

Maatwerk software voor versnelling en beste fit.

Op de beat van je business

Je wilt niet alleen weerbaar, maar vooral ook wendbaar zijn. Snel schakelen van idee naar operationeel resultaat. Profiteren van je kansen op de beat van je business. Conclusion levert maatwerk software waardoor je direct inspeelt op wat je nú en morgen nodig hebt. In High Code, Low Code of No Code. En met aandacht voor de menskant binnen je organisatie. Want IT verandert nooit alleen.

Agile én Waterval?

Naarmate disruptie toeneemt, wil je in realtime van koers kunnen veranderen. Bij Conclusion kijken we samen met jou naar de beste oplossingen voor jouw vraag. Het antwoord is geen kwestie van het een of ander: High Code, Low Code of No Code kunnen onafhankelijk naast elkaar worden toegepast. Weliswaar wint Agile steeds meer terrein, maar onze softwareoplossingen kunnen via beide projectvormen worden gerealiseerd: Agile en Waterval. Wij zorgen dat het aansluit.

Einde van big bang-software-releases

De overstap naar sprint-gebaseerd bouwen betekent het einde van big bang-software-releases. Met regelmaat kleine aanpassingen doen gaat sneller en betrouwbaarder. Het maakt je minder kwetsbaar, omdat je na iedere sprint al inzage krijgt in wat er wordt gebouwd. Daarbij zet onze DevOps-aanpak in op maximale integratie tussen het beheer en de ontwikkeling van software. Dat heeft invloed op de traditionele samenwerking tussen ontwikkelaars, testers en operators. Verantwoordelijkheden en lijnen moeten opnieuw worden bepaald. Ook die zorg nemen we je uit handen.

Maatwerksoftware pusht business

Je wilt inspelen op trends in de markt. Dus wil je snel kunnen schakelen van idee naar operationeel resultaat. Maar hoe?

Wat we doen

Centraal staat softwareontwikkeling. Dat betekent het bedenken, concreet maken, ontwerpen, programmeren, ontwikkelen, documenteren, testen, onderhouden en uitbreiden van applicaties, frameworks en andere toepassingen voor computers en andere devices. Onze werkzaamheden concentreren zich rond drie gebieden:

 • We adviseren je over het gebruik van High code, Low Code of No Code. Een quickscan is ons startpunt. Dit helpt je bij het nauwkeurig vastleggen van het onderscheidende vermogen van je organisatie als leidraad voor de software. We presenteren een architectuurvisie.

 • We doen alle vormen van design. Van to-be process digitalisatie en gebruikers persona’s, tot een productvisie en roadmap. We geven je helder zicht op uitgaven en verwachte winst van je investering.

 • We voeren de gewenste functionaliteiten op het juiste platform uit. We doen dat op basis van de architectuurvisie en designoutput.
Wat het oplevert
Evenwichtige keuzes: Je maakt keuzes op basis van een open en onafhankelijke dialoog. Zo kom je tot de juiste technologie voor jouw situatie.
'Fit for purpose' software: Maximaal ondersteuning voor jouw uitdagingen.
Van begin tot eind: Conclusion doorloopt een applicatie-levenscyclus-proces. We blijven ´aan boord´, van initiatief tot demobilisatie.
Korte time-to-market: Je loopt voorop bij marktontwikkelingen. Inhaken gebeurt snel en efficiënt.
Versneld digitaliseren: Je benut digital ‘touchpoints’ optimaal. Dit ligt grondslag aan de ontwikkeling van je business.
Business aan het stuur: Low Code platforms verkleinen het ‘gat’ tussen IT enerzijds en business anderzijds. Die optie is populair: volgens Gartner gebruikt 41% van de ondervraagde bedrijven ze. Dat percentage stijgt in 20-24 naar 65%.
Economische waarde: Maatwerk software laat bedrijfsprocessen sneller en efficiënter verlopen. Daarvan pluk je de vruchten. Ook ten opzichte van de concurrentie.
Waar je begint

Je kunt bij ons terecht met elke vraag, in elke fase en voor elk portfolio. Stel gewoon je vraag. We staan voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een project te bekijken, te starten, uit te voeren en te beheren.

Benut de kracht van ons ecosysteem

Wie sneller wil kan niet om low-code applicaties heen. Vanuit vakmanschap vernieuwen en versnellen.

 • Applicatieontwikkeling
 • ERP ontvlechting
 • Legacy vervanging
 • Bedrijfsprocessen digitaliseren
 • Native mobile apps

'Fit for purpose' software is één van de 8 thema’s waarmee we jouw vragen rond digitalisering en transformatie beantwoorden.

Onze visie op Fit for purpose software

Nieuw fundament zonder uitval van cruciale applicatie-onderdelen

Voor een groot deel van de Nederlandse decentrale overheid is de Enterprise applicatie Makelaarssuite van PinkRoccade Local Government bedrijfs-cruciaal. Lees hier hoe een nieuw fundament met succes tot stand kwam dankzij wederzijds vertrouwen en de pragmatische aanpak van First8.

Breng jij de klant verder met maatwerk High Code, Low Code of No Code?

Werk dat ertoe doet. En altijd net even anders dan anders is. Ontdek hier je mogelijkheden.
Ook profiteren van IT op de beat van je business?

Daniëlle Graat

Directeur Conclusion Low Code Company
dgraat@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
 • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy