Thema

Emerging technologies

Nieuwe technologie op waarde beoordelen en toepassen.

Robotics neemt digitaal proces over

Zet de toekomst naar je hand

Technologie is het vliegwiel voor het vergroten en vernieuwen van de business(processen). Als differentiator, als accelerator. Hoe stel je vast welke technologie voor jouw bedrijfsvoering van onderscheidende waarde is? Op welke ervaringen kun je verder bouwen - en kan dat ook met een partner? Hoe maak je gestructureerd de stappen van verkenning naar proof of concept, en vervolgens naar een toepassing met blijvende impact die je dan samen blijft door ontwikkelen?

Dicteer de toekomst

Er valt heel veel te kiezen als het gaat om nieuwe technologieën die verschillende vormen van innoveren mogelijk gaat maken. De vraag is: waar zet je je spaarzame resources op in? Graag delen we onze eerdere technologieverkenningen en ontwikkelde toepassingen met je. Dit geeft je zicht op welke technologieën op onze technologie-radar staan en hoe we deze hebben omarmd. Of we pakken een technologieverkenning concreet en stapsgewijs met je op en brengen deze in relatie met digitale ambities. Bij elke stap – exploreren, beproeven en ontwikkelen – geven wij je advies (gevraagd en ongevraagd) en helpen we deze initiatieven in productie te nemen.

Bekijk de Emerging Technologies animatie

Emerging Technologies in het kort

Welke technologie gaat voor jou échte waarde toevoegen? Conclusion beoordeelt technologie op waarde voor jouw bedrijf en markt én start graag samen een verkenning naar interessante emerging technologies.
Digitale transformatie dringt door tot de haarvaten van je organisatie.

Experimenteren binnen veilige grenzen

En ja, ook bij ons staat zorgvuldigheid voorop. Maar we zijn niet te benauwd om tegen grenzen aan te schuren om echt tot waarde te zijn. Als jouw partner in innovatief ondernemerschap nemen wij het voortouw in het organiseren van ‘voortbrenging van innovaties naar diensten en producten’ en de benodigde kennis en expertise in het personeelsbestand maar ook hoe deze waardecreatie financieel te benaderen. Doorlopende innovatie verweven in je organisatie op basis van co-creatie: daar kun je van op aan.

Conclusion Technology Radar

De Conclusion Technology Radar

In één oogopslag zien met welke Technologie Trends Conclusion actief is. In welke techtrend zien we echt potentie, onderzoeken we de mogelijkheden, realiseren we de eerste praktijktoepassing of is het al onderdeel van ons standaardportfolio.

Emerging technologies in de praktijk

Predictive maintenance met IoT bij ERIKS

Wat we doen

Je kunt bij ons terecht met elke vraag of als je gewoon onze ervaringen wil horen, in elke fase. Stel gerust je vraag. We staan voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een innovatie te begeleiden, samen uit te voeren en structureel het innovatieproces te implementeren.

1. Exploreren van technologie 

We delen onze kennis en bevindingen van onze technologieverkenningen met je. Deze voerden we zelf uit, soms met klanten én technologiepartners (SAP, Microsoft, etc.). Met deze technologieverkenningen geven we je inzicht in de eventuele waarde ervan voor jouw doel. Met daarbij de focus van waaruit ze zijn uitgevoerd. Denk aan lifecycle management in het ICT landschap, het vervangen of verbeteren van bestaande functionaliteiten, verbeteren van services of het verrijken van een portfolio. Dit alles in een format waarop jij verder kunt bouwen

2. Technologie @ work  

Graag delen we onze klantcases met je die na het verkennen, uitdiepen en beproeven hebben geleid tot een concrete toepassing bij klanten. Soms zijn ze ook via een andere route ontstaan, bijvoorbeeld door bestaande technologie in een andere context toe te passen i.c.m. een andere technologie. Ons productteam vertelt je graag hoe deze technologie als toepassing breder inzetbaar is, en welke aanpassingen jij daar eventueel nog voor nodig hebt. Interesse? We starten met een demonstratie.

3. Samen verkennen en ontwikkelen 

We begeleiden je graag om zo’n technologie dóór te ontwikkelen naar een concrete toepassing en dit structureel in de organisatie te borgen (en het aansluiten van de stakeholders). Denk hier aan het organiseren van fusion teams (of BusSecDevOps) om zowel de bedrijfsonderdelen, Digital én IT in een team te hebben. Onze ervaring verschaft hiervoor een stevige basis: effectiviteit staat voorop, het voortbrengen van innovatie geven we gestructureerd vorm. Daarbij helpen we je bij het valideren van de proof of concept en proof of value / purpose. Wil je een kostenraming opstellen of verkennende business case uitvoeren? Ook daarbij reiken we je graag de helpende hand.

Wat het je oplevert

  • Een helder beeld van welke technologie in jouw bedrijfsvoering van waarde kan zijn
  • Houvast bij het concreet maken van de toepassing van deze technologie en focus op de blijvende impact ervan
  • Een partner met wie je de hele executie rond innovatie samen realiseert (proof of concept/value/purpose)
  • Duidelijke keuzes in de technologie die je digitale transformatie ondersteunt, met inbegrip van de weg ernaar toe
  • Ideeën en inzichten uit onze verkenningen. Dit voorkomt dat je tegen kinderziektes aanbotst of het wiel opnieuw uitvindt
  • Een gestroomlijnde start: je bouwt door op verkenningen of bestaande toepassingen

Benieuwd naar welke technologie je verder gaat helpen?

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies