Food & Agri
Food & Agri

Kijk vooruit, kijk opzij

Veilig, verantwoord, gezond en persoonlijk voedsel begint met een geoliede afstemming binnen uw bedrijf, maar staat of valt met de samenwerking in de hele agri- en foodketen. Van productie tot verwerking en van consumptie tot recycling. Daarom zoeken we bij Conclusion de raakvlakken tussen de schakels in de hele keten, met aandacht voor optimale samenwerking, communicatie en informatie-uitwisseling. Wie zei er dat de toekomst alleen vóór ons lag?

 

 

The times they are a chaingin’    

 

Omzetgroei en efficiencywinst zijn al lang niet meer de enige uitdagingen in de agri- en foodsector. Het anticiperen op voedselveiligheid, innovaties in verantwoord, gezond en persoonlijk voedsel, samenwerking en transparantie: die maken het verschil. Agri & food is bij uitstek een sector van samenwerking en coöperaties, maar ook nog steeds van silo’s. Ketendenken heeft de toekomst en maakt prioritering ervan noodzakelijk. Vandáág. Conclusion benadert uw business- en IT-vragen daarom direct vanuit uw klant, de klant van uw klant, uw organisatie én de hele keten.

 

 

Snelle ontwikkelingen, continue aandacht

 

In de agri- en foodsector is de digitale transformatie in volle gang en zijn de verwachtingen hooggespannen. Drones voor zaaien en wieden. Sensoren die etenswaren monitoren. Robots en 3D-printers die voedsel vervaardigen. Data die inzicht geeft in de juiste oogstmomenten en ruimte om daarop te anticiperen. 

 

Als het goed is, leiden nieuwe technologieën en innovatieve business- en verdienmodellen tot meer succes en groei. Neem als voorbeeld Industry 4.0 (IoT, Big Data) of Blockchain. Maar wat als succes en groei bij u uitblijven? Of als uw digitale plannen door allerlei oorzaken in de kiem smoren? Conclusion helpt u met advies en bewezen hands-on toepassingen. En het makkelijke van Conclusion is, dat u in elke fase en met elke vraag kunt aankloppen. Gewoon even doen.

 

 

Waar u ook ‘instapt’: wij helpen u verder.

 

Transparantie, aangescherpte wet- en regelgeving, verantwoord en persoonlijk voedsel, de druk op productiekosten. Het zijn niet de geringste uitdagingen waarvoor de agri- en foodsector zich momenteel gesteld ziet. Tel daarbij de voortdurende innovaties en nieuwe technologieën waar u ook ‘wat mee wilt’. Of móet omdat de concurrent er al mee bezig is. Grote kans dat u door de bomen het IT-bos even kwijt bent. 

 

Conclusion maakt complexe situaties helder. Op basis van meer dan tien jaar ervaring in de sector en een deskundige kijk op markten en trends, vertalen wij uw businessvragen naar IT, en andersom. Zo ondersteunen wij u op weg naar nieuwe innovaties, zoals Industrie 4.0 en ketensamenwerking 3.0. Ze maken de transformatie naar meer veilig, verantwoord, gezond en persoonlijk voedsel mogelijk.

 

Uitgangspunt van onze diensten is om u werk te besparen. Dat geeft u de ruimte om meer aandacht, tijd en middelen te besteden aan uw kerntaken. We bieden daarbij een passend antwoord op elke vraag. Zoals het migreren van uw bestaande IT-landschap naar bijvoorbeeld de cloud. Of zelfs de volledige digitale outsourcing voor de nodige extra versnellingsruimte. Kortom, ongeacht waar u ‘instapt’ in het proces van digitalisering, transformatie en groei: wij helpen u verder. 

Richard Jacobs
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Richard Jacobs +31621856185