What's next?
Onze roots

De tijd ver vooruit

Conclusion begon in 1997. Met een concept dat meteen aansloeg. Inspringen op veranderingen en daarbij je kansen pakken. Sommige van die veranderingen gaven zoveel impact, dat ze voor ons een nieuwe periode inluidden. Dit zijn onze belangrijkste milestones. 

1997

People business als core business

We geloven in individueel talent en ondernemerschap. Het is de basis van onze organisatie. We werken decentraal, met diverse merken en specialisaties voor verschillende markten. Sommige entiteiten richten we zelf op, andere nemen we over. Elk bedrijf concentreert zich op dat waar het goed in is. Zo kunnen we de lastigste en meest uitdagende projecten aan.
2000

Best alone, better together

Bij opdrachtgevers groeit een behoefte aan continuïteit, overzicht en transparantie. Producten en diensten van één leverancier. We sluiten raamovereenkomsten af. Langzaam treden we buiten de traditionele segmenten.
2004

De kracht van samenwerken

De tijd van losse diensten en producten ligt achter ons. Een brede blik en een projectmatige aanpak: dáár draait het om. Daarom bundelen we onze expertises per vraag of opdracht. De samenwerking groeit en bloeit. Werken binnen projectteams. Best for Project.
2009

More than one

We hebben meer te bieden dan puur onze diensten. We trekken samen op met klanten en verbinden ons voor langere tijd aan trajecten. Opdrachtgevers maken dankbaar gebruik van ons ondernemerschap. Als we in een project of initiatief geloven, dan participeren we daar actief in.
2014

Business done differently

We zijn de partner die verantwoordelijkheid neemt voor grootschalige veranderingen. Immers: elke wezenlijke transformatie vraagt om de perfecte match van processen en systemen. Met gerichte servicelines bieden we ‘best of both worlds’. We spelen in op behoeftes, weten waar we goed in zijn en kennen onze opdrachtgevers door en door. Boven alles: we zijn nog net zo ondernemend als op onze eerste werkdag.
2016

Business done differently & dare to disrupt

We zijn dé Digitale Transformatiepartner van Nederland en bieden opdrachtgevers een integraal pakket van diensten aan; full technology en service stack. Onze basis is de ijzersterke kenniscombinatie van business en technologie. Dat bepaalt ook onze focus: Business Transformatie en IT Services.