• Thema's

    Waar we je mee ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Met welke expertises en bedrijven we grote en kleine vraagstukken oplossen

  • Meer over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Conclusion, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws en artikelen uit ons ecosysteem

Conclusion Cares

Conclusion levert diensten, producten en concepten voor missie- en maatschappijkritische IT-projecten. Dat plaatst ons in het hart van de samenleving: we dragen bij aan de energietransitie en helpen mee om werk, zorg en vervoer makkelijker, veiliger en efficiënter te laten verlopen. 

Maar óm die meerwaarde aan onze samenleving te kunnen leveren, zijn we ook gebruiker ervan:
we consumeren producten en materialen, veroorzaken afval en emissies en vragen bij onze werkzaamheden veel van onze mensen. Dus is het niet zo gek om naast alle aandacht voor bits en bytes ook de vraag te stellen: wat doen we ervoor terug?

Conclusion Cares

Met ons programma Conclusion Cares geven we antwoord op en invulling aan de vraag: wat doen we ervoor terug? Wij zien onze klanten, de maatschappij, en overheid ook als deel van ons ecosysteem. We geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet en zoveel mogelijk participeert. Hiervoor creëren we oplossingen die betaalbaar en duurzaam zijn en delen we verantwoordelijkheden.

Nieuws
Conclusion doneert € 6000 aan het Prinses Máxima Centrum
Who Cares?

Naast ons continue programma waarmee wij invulling geven aan Conclusion Cares, zochten wij in 2019 expliciet de energie en verantwoordelijkheid van ons ecosysteem op. Tijdens het interactieve programma Who Cares gingen wij samen met al onze collega’s op zoeken naar goede doelen en goede ideeën die Conclusion zou gaan steunen. Who Cares stimuleert Conclusion collega’s om na te denken waar zij graag impact willen maken. Waar willen zij van betekenis zijn? Door mee te doen aan Who Cares maakte collega’s niet alleen kans om als 1 van de 15 beste ideeën een startkapitaal van 500 euro mee te krijgen, maar kregen zij ook toegang tot een uitgebreid netwerk, namelijk een heel ecosysteem, om van hun sponsoridee een nog groter succes te maken. Daarnaast hebben alle top 3 goede ideeën een aanvullende bedrag van 2500 euro ontvangen. Business done differently, ook op het gebied van sponsoring.

Focus op Sustainable Development Goals 

De Verenigde Naties heeft 17 Sustainable Development Goals vastgesteld met als doel om de wereld tot een betere plek te maken in 2030. Hiervan sluiten er drie goed aan bij onze organisatie en onze MVO ambities 

Wij hebben de drie doelen geadopteerd en ons Conclusion Cares programma ingericht om concrete vooruitgang op het gebied van deze drie doelen te bereiken. 

Sustainable Development Goals

Goede Gezondheid en Welzijn - SDG 3
Van MVO-beleid tot certificaten

Lees hier meer over ons MVO-beleid, de onderlegger voor ons MVO-programma Conclusion Cares. En ben je benieuwd naar onze certificaten en rapportages op dit gebied? Ook die vind je hier!

Over ons
Onze roots
Naast aandacht voor bits en bytes, doen we ook graag iets terug. Benieuwd?

Merel Kuiper

Coördinator Kwaliteit en MVO
+31 645210115
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy