Business done differently
dat werkt zo...

1. Bijzonder Ecosysteem

Ons business ecosysteem bestaat uit zelfstandig opererende bedrijven die alleen of in wisselende combinaties invulling geven aan uw vraag en behoefte. Zonder uitzondering zijn onze bedrijven gericht op door technologie gedreven oplossingen, maar elk vanuit een ander perspectief. De synergie die hiervan uitgaat, is ongekend. Daarom noemen we ons ecosysteem uniek. Zo’n ecosysteem bouwen we ook graag voor en met u. Al dan niet risicodragend of met andere partners.

2. Innovatieve Business Modellen

Met de toenemende digitalisering verbleken de regels en grenzen van bestaande organisaties steeds meer. Ook de uwe. Dit vertaalt zich naar de noodzaak van disruptieve initiatieven en het opzetten van nieuwe business modellen. Daar zijn we van. Net als van het inzetten van gerichte innovaties, zowel technologie als data gedreven, binnen uw bestaande context. Onze kennis van business en domeinen bepaalt de mate waarin wij technologie en business logisch integreren.

3. Gewoon doen

We geloven in ‘practice what you preach’. Reden waarom we niet opdikken tot één grote, logge organisatie, maar ons voortdurend blijven ontwikkelen als ecosysteem. De vraag bepaalt ons aanbod, onze vorm en onze samenstelling. Wat in die dynamiek nooit verandert is onze gemeenschappelijke drive om van waarde te zijn voor onze opdrachtgevers. Dat betekent niet veel praten, maar vooral handen uit de mouwen. We doen dat al bijna twee decennia zo.

4. Disruptive to the Max

Het enige zekere van de toekomst is misschien wel de onzekerheid. Het heeft geen zin vast te houden aan oude tradities of het idee dat we met pappen en nathouden de wedstrijd wel winnen. Stilstand is in dit geval achteruit gang. Dus investeer in weerbaarheid en agile denken. Omarm het onbekende. Disruptie raakt uw cultuur, processen, klantervaringen en IT. Maar overal waar disruptie noodzakelijk is, daar zijn wij ook. We prikkelen niet alleen, maar ondersteunen u met concrete plannen en hands-on oplossingen. Dare To Disrupt!

5. Betrokken tot het staat

Voor een wezenlijke transformatie in een organisatie moeten processen en systemen perfect samenwerken. Maar vergeet de mensen niet. Daarom werken en denken we vanuit de gebruiker en is onze werkwijze persoonlijk. Strak in het gelid? Daar zijn wij niet van. Wij werken vanuit een ‘geleide rails’, niet vanuit uitgewerkte procedures. Wij willen onze klanten en hun omgeving kennen. We gaan daarbij geen risico’s of lastigheden uit de weg. Wat we samen met u starten, maken we af tot het staat.

6. In het hart van de maatschappij

Wij kijken bij Conclusion niet alleen naar ‘mission critical’ processen van klanten, maar dragen ook bij aan maatschappijkritische processen. Zo dragen we bij aan mobiliteit, communicatie en bijvoorbeeld betere zorg in Nederland. Dat vinden wij belangrijk: met je werk bijdragen aan een betere maatschappij.

7. Keep Calm and Carry On

We leven in spannende tijden. Maar wegkruipen of in paniek raken heeft weinig zin. Focus liever op waar u goed in bent. Ondernemerschap, creatie, innovatie en meer. Op basis van onze kennis van business en domeinen doen wij ‘dat andere stuk’: de logische integratie van technologie en business die u werkelijk verder helpt. Op dit moment staan we met 1.750 professionals in bijna 24 werkvelden voor u klaar. Zo kunnen wij u écht ontzorgen.
André van Dalen
Neem de proef op de som Bel André van Dalen +31 (0)6 46 32 41 00