Conclusion Cares

Met de groei van ons bedrijf, groeit ook onze verantwoordelijkheid. Conclusion geeft met het Cares-programma richting aan de manier waarop we duurzaam ondernemen: in onze bedrijfsvoering, dienstverlening en samenwerkingen. Zo werken we aan maatschappelijke welvaart en een duurzame toekomst voor onze kinderen.

Conclusion Cares

Enabler van duurzaamheid

IT als motor van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen: met onze dienstverlening zijn we aanjager van oplossingen. Wij willen dienstverlening leveren waar de hele samenleving beter van wordt. Met trots ontwikkelen we oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen: in onder meer het openbaar vervoer, de zorg, de overheid en bij de energietransitie.

Expanding horizons by nature

We verbreden graag de horizon van klanten die hun verantwoordelijkheid pakken en hun potentie optimaal willen benutten. Met visie én precisie, dat is ons vak. De reden dat we hier goed in zijn ligt besloten in onze natuur. Conclusion werkt als een organisch ecosysteem dat flexibel inspeelt op veranderingen. Laten we samen nieuwe wegen verkennen, buiten de gebaande paden. 

SDG's Conclusion

Focus op sustainable development goals

De duurzaamheidsstrategie van Conclusion is gekoppeld aan de SDG's van de Verenigde Naties. Conclusion heeft vier SDG's geadopteerd, waarvoor we strategische meerjarenambities hebben beschreven. Deze vormen de basis van onze duurzaamheidsaanpak. SDG 17: partnerschap om de doelen te bereiken, is toegevoegd en beschrijft de manier waarop we in- en extern samenwerken.

Onze diensten

Conclusion impact forest

Wat we zelf doen

Conclusion heeft drie SDG's geadopteerd voor de interne duurzaamheidsaanpak. Daarmee zetten we grote stappen. Een betere wereld begint immers bij jezelf.

Conclusion Cares | Duurzame economie

Feiten en cijfers

Onze duurzaamheidsaanpak verwoord in cijfers, resultaten, afspraken en verantwoording. Conclusion volgt alle toepasselijke nationale en regionale wet- en regelgevingen.

SDG's ecosysteem

Duurzaam ecosysteem

De ruim 25 expertbedrijven in ons ecosyteem hebben een eigen cultuur en focus op klanten en markten. Daarom hebben ze in aanvulling op de duurzaamheidsaanpak van Conclusion ook hun eigen specifieke duurzaamheidsbeleid. Die aansluit op hun diensten en bedrijfsvoering. Dit beleid is ook gekoppeld aan de SDG's. Zo spreken we allemaal dezelfde taal.

Conclusion Cares | Sustainability report

Duurzaamheidsverslag

Conclusion heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Maar wat betekent dat nu eigenlijk concreet? Hoe pakken we het aan, wat zijn de thema’s en verschillende initiatieven? En wat is de rode draad van het geheel? Je leest het in het Conclusion duurzaamheidsverslag.

Grote maatschappelijke vraagstukken samen oplossen: building sustainable ecosystems

Maaike Maranus - van de Vrande

Maaike Maranus - van de Vrande

Director Sustainability
Bekijk LinkedIn