18-12-2017 / nieuws / Sonja Kok

We houden niet zo van posities in rijtjes, maar trots zijn we natuurlijk wel!

Als je motto Business Done Differently is en als dat motto ook echt je mentaliteit én je gedrag weerspiegelt, dan is het niet heel logisch dat je je langs een reguliere meetlat laat leggen om zo in een lijstje vastgezet te worden. Maar af en toe is het best leuk om iets positiefs over jezelf terug te lezen in die lijstjes. Zo eerlijk zijn we dan ook weer wel.

 

Als technologiepartner geloven we in het slim combineren van onze ICT-kennis met onze kennis van domeinen en de business van onze klanten. Omdat onze klanten ondernemen, ondernemen we graag met ze mee als het gaat om de toepassing van technologie voor hun business. Risicodragende partnerships, dat is waar we ons in onderscheiden. Niet in woord, wel in daad. Omdat we ervan overtuigd zijn dat digitale transformatie een ‘must’ is om ook morgen succesvol te zijn in de markten waar onze klanten opereren.


Voor één keer dan toch even een greep uit de lijstjes. Dit keer uit de Computable Top 100. We komen uit het niets met stip binnen in de Top 100 notering als 'geliefde werkgever' (45) en in de notering als het gaat om het  'hoogste kennisniveau' (48). Financieel gezien maken we een grote sprong ten opzicht van vorig jaar. Wij stijgen van plek 43 naar de 10e positie. Dit blijkt uit onderzoek van MBCF. Het MBCF werkt overigens met gerapporteerde Nederlandse financiële gegevens van ICT-bedrijven over een periode van 3 jaar. Conclusion komt binnen op de 6e plaats in de Top 15 Nederlandse ICT-bedrijven.

 

Daar zijn we best trots op, maar waar we echt warm voor lopen, blijft toch onze risicodragende verantwoordelijkheid voor de IT-omgevingen van onze klanten. 24 Uur per dag, 7 dagen in de week. Nachtrust as a Service, zo noemen we dat.