04-09-2017 / nieuws / Britt van Gils

Nooit meer vervelen in de file; carpoolen met de Toogethr Carpool App

Mobiliteit in Nederland is nogal een dingetje. Elke dag files, elke dag een negatief effect op ons milieu, en natuurlijk op ons humeur.

Reden waarom we als Conclusion ecosysteem continu op zoek zijn naar initiatieven die onze mobiliteit, ons milieu en ons humeur positief beïnvloeden. 

Media

Vandaag was de feestelijke kick-off van een nieuw initiatief in aanwezigheid van wethouder Lot van Hooijdonk, wethouder Verkeer & Mobiliteit, Duurzaamheid en Milieu van gemeente Utrecht.

 

Als aanvulling op ons mobiliteitsprogramma, waarin elektrische fietsen en elektrische scooters zijn ingezet om bij te dragen aan de verbetering van het milieu, is nu een aanvullende oplossing bedacht om de uitstoot van de door ons gebruikte auto’s te verminderen. Gedurende een pilotperiode gaan we met een aantal bedrijven binnen ons Conclusion ecosysteem, Conclusion FIT, AMIS en Conclusion Digital, het carpoolen verder stimuleren.

 

Hoe? Door gebruik te maken van de Toogethr Carpool App. Dat doen we overigens samen met het bedrijf Future Groep, dat gevestigd is in hetzelfde kantoorpand in Utrecht als Conclusion. Zo kunnen onze collega’s nieuwe mensen leren kennen, kosten besparen én, het aller belangrijkste, bijdragen aan ons milieu.

 

Nieuwsgierig naar ons milieubeleid? Kijk op deze website of stuur een mail naar conclusion.cares@conclusion.nl.

 

Conclusion, We Care!

Toogethr Proostmoment3