27-03-2018 / nieuws /

Een geslaagde Conclusion Meet & Greet

Wij hebben ruim 30 potentiële collega’s verwelkomd op onze mooie locatie in Amsterdam voor de Meet & Greet: ‘The Road to Digital’. Tijdens deze Meet & Greet hebben Ard van der Lee en Wieteke Idema over Conclusion en ons partnership met Royal FloraHolland verteld en hebben de deelnemers diverse workshops van onze collega’s bijgewoond. Scipio Maas heeft zijn deelnemers meegenomen in zijn ‘Journey to the Cloud’, Joas Wegman heeft over DevOps gesproken en Marcel Volle heeft alle ins en outs over onze ‘Nachtrust as a Service’ dienstverlening verteld.

 

Het was een geslaagde Meet & Greet. Er zijn veel vragen gesteld, er is een hoop kennis uitgewisseld en het was nog lang gezellig bij de borrel.

 

Met deze Meet & Greet hopen wij de deelnemers te hebben geïnspireerd. Zij hebben ons in ieder geval wel een berg inspiratie bezorgd. Maar dit event staat niet op zichzelf, wij organiseren namelijk regelmatig Meet & Greets. En aangezien ons Conclusion ecosysteem veelzijdig is, zijn onze sprekers dat ook. Grote kans dat er dus ook een Meet & Greet tussen zit die aansluit op jouw vakgebied en interesses.