23-04-2018 / nieuws / Evelien Fiere

Conclusion voorziet informatieschermen ProRail van nieuw en energiezuinig LED licht

ForeyeT zorgt, in samenwerking met Conclusion BAM, voor nieuwe en energiezuinige LED verlichting in de informatieschermen van ProRail. Het gaat om 3000 schermen, bestaande uit 12 varianten verspreid  over 400 stations in Nederland. De uitdaging? Meer dan één miljoen reizigers per dag moeten, ‘no matter what’, blijvend worden voorzien van reisinformatie.
Samen met Conclusion BAM heeft ForeyeT op basis van outsystems een nieuwe applicatie gemoddelleerd. Hierdoor heeft ForeyeT nu een veel duidelijker inzicht in het huidige proces, kunnen ze terug kijken in de tijd en hebben ze de mogelijkheid om rapportages af te afgeven. Hierdoor kan ForeyeT duidelijk en transparant aan ProRail het proces in kaart brengen. Wat is er al gebeurd en wat gaat er nog komen? Dat geeft onze collega’s en het proces de ruimte om goed te presteren en kwalitatief goed werk te leveren.

 

Nieuwsgierig naar de dienstverlening van ForeyeT of Conclusion BAM? Neem contact op met Martijn Dansen via +31 (0)6 38 14 52 74 van ForeyeT of Daniëlle Graat via +31 (0)6 38 14 52 74 van Conclusion BAM.

Media