18-05-2017 / nieuws / Sonja Kok

Conclusion en Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Conclusion is aanwezig op de Conclusion Mainstage waar het programma in het teken staat van Digitale Transformatie en Disruptie. Met sprekers als Yuri van Geest, Vanessa Evers, Patrick van der Pijl en ook onze eigen Chief Disruption Officer Arjen van Berkum. Iris Hond is de muzikale dagvoorzitter van de Conclusion Mainstage. Op het festival staan vlakbij de Conclusion Mainstage, een Conclusion Muziek container én een Conclusion Innovatie container. Laat u in de innovatie Container inspireren door de nieuwste innovaties op het gebied van Robotica, Internet of Things en nog veel meer!

  

Dare to Disrupt, maar niet weten hoe?
Op het festivalsterrein staat, nabij de Conclusion Mainstage,  onze eigen ‘Waarzeggers’-wagen waar u voor uw organisatie een kijkje in de digitale zakelijke toekomst kunt krijgen. Stel uw vraag en onze Chief Disruption Officer Arjen van Berkum beantwoordt uw vraag graag. Na deze sessie bent u ongetwijfeld geïnspireerd om onzekerheid te omarmen en verder te kijken dan de initiële eerste stap die gezet moet worden om vandaag naar morgen te komen in uw eigen digitale wereld.

 

Conclusion & het Nationaal Jeugd Orkest: partners tijdens Het Grootste Kennisfestival van Nederland
Conclusion en het Nationaal Jeugd Orkest gaan dit jaar een inspirerende muzikale samenwerking aan tijdens het Grootste Kennisfestival van Nederland. Op het festival bieden we jong muzikaal toptalent, dat zich onderscheidt door vernieuwing en creativiteit, een podium aan.

Zo wordt onze Chief Disruption Officer Arjen van Berkum  tijdens zijn ‘Dare to Disrupt’ sessie op de Conclusion Mainstage muzikaal ondersteund door Kluster5, een Haags ensemble met de ongewone bezetting van viool (Isa Goldschmeding), saxofoon (Daan van Koppen),  gitaar (Martin van Hees) en piano (Tim Sabel).

 

Daarnaast speelt Kluster5 later in de middag nog tweemaal in de Conclusion Muziek Container. Het trio Treeo HOUT bestaande uit drie jonge musici: Marinda Kusters (fluit), Helmke Jansen (hobo) en Thomas Dulfer (fagot) én het duo SaxYOn bestaande uit Ellen Zijm (accordeon) en Marijke Schröer (sax) verzorgen bijzondere optredens in diezelfde container.