• Expertises

Onze partners

Partijen die iets toevoegen aan ons portfolio.

Red Hat

Red Hat is dé toonaangevende leverancier van software-oplossingen. Conclusion Mission Critical is Red Hat Premier Business Partner op het gebied van datacenter infrastructuur en service/cloud infrastructuur. Zo is ons Cloud Enabled Application Platform (CEAP) ontwikkeld op basis van Red Hat OpenShift voor een stabiele, veilige en consistente omgeving. Met onze expertise in Hybrid Cloud, automation en monitoring oplossingen helpen wij onze klanten met vraagstukken op het gebied van kennis, continuïteit en vernieuwing zodat hun IT-omgeving te allen tijde up-and-running, weerbaar en toekomstbestendig is.

Amazon Web Services

AWS is ‘s werelds grootste cloud-serviceplatform. Als Advanced Consultancy Partner van AWS hebben wij de expertise in huis om voor u de volledige integratie, migratie en beheer te verzorgen zodat uw organisatie profiteert van alle voordelen van AWS.

Axual

Met Axual als partner heeft Conclusion Mission Critical gekozen voor een bewezen oplossing van Mission Critical streaming platforms. Het platform van Axual biedt bovenop de Kafka engine ‘out of the box’ accelerators voor de gevraagde en gewenste functionaliteit, wat het platform functioneel bruikbaar en gebruiksvriendelijk maakt.

Meer weten?

Over ons
Contact
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy