• Expertises

Succesvolle hercertificering ISO 27001 en NEN7510

Wanneer je als organisatie 'Nachtrust as a Service' levert, dan geef je daarmee aan in controle te zijn en de dienstverlening op orde te hebben.

Wij zorgen ervoor dat onze diensten te allen tijde beschikbaar zijn. Daarvoor is het noodzakelijk dat we niet alleen zelf kritisch naar onze dienstverlening kijken, maar het ook jaarlijks door een externe audit partij laten toetsen.

20 september 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Mission Critical

In navolging van de ISO 20000 hercertificering eerder dit jaar, mogen we mededelen dat we wederom onze ISO 27001 en NEN7510 certificering succesvol hebben gecontinueerd. Onze aanpak op het gebied van Security, de awareness door onze medewerkers, het in place en getest hebben van business continuïty plannen en de aanpak rondom AVG zijn door de auditors als zeer positief ervaren. Het gehele jaar door is er door onze medewerkers weer hard aan gewerkt hebben om security in de breedste zin naar een hoger plan te tillen, wat onze klanten ook van ons mogen verwachten! We zijn dan ook oprecht trots op de constateringen door de externe auditors.

Het leveren van Mission Critical dienstverlening gaat gepaard met pragmatiek, het is immers belangrijk om zowel stabiel, wendbaar als weerbaar te blijven. Dankzij de inzet van onze enthousiaste medewerkers, hun pragmatische en proactieve werkwijze en de volwassenheid van onze processen, hebben we ook deze mijlpaal weer glansrijk behaald. Het resultaat van de audit bevestigd de nachtrust waar onze medewerkers voor staan, 7 dagen per week, 24 uur per dag. 

Onze uitdaging voor volgend jaar? De auditors wederom verrassen met onze Business Done Differently aanpak! Daarnaast maken we ons op voor de volgende externe audit, de accreditatie voor de ISAE3402 type 2 welke in november plaats gaat vinden.

Meer weten?

Nieuws & blogs
Onze expertises
Onze cases
Over ons
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy