• Expertises
Markt

Energie & Utilities

8 miljoen huishoudens zijn afhankelijk van jouw nutsvoorzieningen. Hoe garandeer je optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid met oog op bijvoorbeeld de energietransitie van 2050?

Conclusion Mission Critical Energiesector

8 miljoen huishoudens afhankelijk van uw nutsvoorzieningen

Dagelijks maken 8 miljoen huishoudens gebruik van nutsvoorzieningen als elektriciteit, gas en water. Voorzieningen die van belang zijn voor de gehele welzijn van de maatschappij. Bij uitval van deze voorzieningen heeft dit dan ook direct impact op de samenleving. Dit mag niet gebeuren. Downtime is absoluut geen optie.

Kritische IT naar AWS Cloud brengen

Jouw IT en OT altijd beschikbaar, beschermd en klaar voor de toekomst

Bekijk hier hoe we dat doen

Impact van de energietransitie 2050

Binnen de energiesector moet in 2050 voldaan worden aan de energietransitie waarbij betaalbare en schone duurzame energievoorzieningen beschikbaar zijn. Om deze doelstelling te halen moet hier nu al op ingespeeld worden:

  • De huidige kritische infrastructuur is verouderd en kan niet altijd meer mee met de vereiste flexibiliteit en efficiëntie die de energietransitie vereist.
  • Het aantal asset locaties groeit wat een nauwe samenwerking en aansturing van systemen vereist.
  • De data in de keten neemt exponentieel toe, terwijl de CO2 uitstoot voor dataverwerking omlaag moet. Er moet daarom gekeken worden naar kosteneffectieve methoden voor dataverwerking en opslag.
  • IT- en OT-systemen moeten beter integreren, waardoor een volwassen en robuuste security laag rondom en binnen het OT-netwerk nodig is.

De bedrijfskritische IT-omgeving dient met deze veranderingen te allen tijden beschikbaar, wendbaar en weerbaar te zijn.

Jouw IT-omgeving altijd beschikbaar, wendbaar en weerbaar

365 dagen per jaar, 24/7 dienen o.a. windparken, warmte-koude centrales, waterwingebieden en zuiveringsinstallaties up-and-running te zijn om ons te voorzien van elektriciteit, gas en water. De beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van deze bedrijfskritische processen binnen de nutssector zijn dus van het grootste belang.

100% beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid, dat is waar Conclusion Mission Critical voor leeft. Het zit in onze genen, het is onze core business, onze passie. Conclusion Mission Critical ontwerpt, implementeert en beheert deze bedrijfskritische IT-omgevingen zodat jij in control bent en je kunt richten op andere zaken die jouw aandacht verdienen. 100% betrouwbaar.

Hoe wij dit doen

Door volgens het bimodal IT-model van Gartner te werken zijn we gefocust op stabiliteit, veiligheid, accuratesse, agility, behendigheid en snelheid. Voor elke situatie een geschikt model.

Met onze vaste multidisciplinaire teams, georganiseerd per applicatieketen, hebben we alle expertise in huis. Van dagelijks beheer tot en met kennis van (keten)monitoring en projecten. Allen toegewijd om in te grijpen waar en wanneer nodig. Gefocust om problemen in de toekomst vóór te zijn.

Hoor het van onze klanten

Om 24/7 zicht te hebben op de prestaties van hun windmolenparken, warmtenet-installaties en stadsverwarming-installaties heeft Eneco haar volledige Operationele Technologie omgeving bij Conclusion Mission Critical ondergebracht. Lees en bekijk hoe wij Eneco ‘Nachtrust as a Service’ bieden en hoe zij de samenwerking ervaren.

Met wie we trots samenwerken

Corporate logo Eneco
Corporate logo Ennatuurlijk
Logo ESI
Corporate logo Royal FloraHolland
NS
ProRail
Logo myBrand

Onze klanten aan het woord

Meer weten? Of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Conclusion pand in Utrecht

Conclusion Mission Critical

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies