• Expertises
Expertise

Service Integration voor Business Applications

Inzicht in je business ketens op elk gewenst niveau

24/7 grip op je bedrijfsprocessen
Inzicht als basis voor regie en innovatie
Ketenregie

Grip houden, ook met veranderende technieken

Door nieuwe technieken, meerdere cloud providers en een wereld die in een zeer hoog tempo veranderd voelen veel bedrijven de grip verliezen over hun strategische IT. De praktische mismatch tussen IT en Business is geen onbekend fenomeen. Het is lastig om grip te blijven houden als zaken als microservice architecturen en een DevOps/Agile werkwijze om de hoek komen kijken. Hoewel deze veranderde mindset meer company agility kan bewerkstellingen, is inzicht dat zich flexibel meebeweegt met deze veranderingen cruciaal.

Hoe Service Integration voor Business Applications je helpt

Bij het faciliteren van jouw DevOps teams wordt er rekening gehouden met de constante verandering. Dit vergt namelijk dat een monitoringsplatform zo ingericht is, dat het automatisch nieuwe services en applicaties in beeld houdt. Het snel kunnen weergeven van veranderingen in IT en de impact daarvan op de business bevordert de company agility. En zo kunnen jouw teams snel verder met het realiseren van waarde. Daarnaast is regievoering over alle verschillende partijen en stakeholders een gegeven. Steeds meer partijen zijn betrokken in de ketens zoals public cloud providers, SaaS dienstverleners en je eigen IT-organisatie in DevOps teams.

Wat het je oplevert

Volledig inzicht in je business ketens op elk gewenst niveau zodat regie bij incidenten optimaal is. Jij kan verantwoordelijkheid zo laag mogelijk in de organisatie beleggen, omdat de bijkomende complexe regie uit handen wordt genomen. Ons monitoring platform faciliteert daarnaast de diverse inzichtniveaus met een gestandaardiseerde oplossing, van business tot development. Hierdoor verkort je de time-to-market van nieuwe IT-oplossingen.   

Onze Service Integration diensten voor Business Applications bestaan o.a. uit:

 • Ketenregie door Operations Center
 • Ketenmonitoring
 • Business Impact Monitoring
 • Monitoring-as-a-platform
  24/7 grip op je bedrijfsprocessen
  Inzicht als basis voor regie en innovatie
  Ketenregie

  Meer informatie

  Onze expertisesIT voor Business Applications

  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

  Business Done Differently Powered by Conclusion
  © Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
  © Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security