• Expertises
  • Markten

Over ons

Wil jij een succesvolle businesstransformatie realiseren? Als expert in Microsoft Dynamics 365 helpen wij je graag bouwen aan een digitale toekomst.

Samen het verschil maken is zoveel leuker

Samen het verschil maken is zoveel leuker

Dat doen we niet voor jou, maar mét jou. Samen maken we van jouw transformatieambitie een succes door het implementeren van Dynamics 365 ERP- en CRM-platformoplossingen. Jouw behoefte gaat nooit alleen over technologie, maar ook over mensen. Het beste resultaat behalen we daarom samen als één team.

Ontmoet Conclusion MBS video

Aangenaam! Dit zijn wij

Wij geloven dat het, ook in de ICT, altijd om mensen gaat: hun wensen, behoeften en dromen. Daarom brengen we jouw mensen, processen en technologie bij elkaar door processen onder de loep te nemen én je wegwijs te maken in de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365. Of je nu drie of tien vestigingen hebt, alleen in Nederland actief bent of de grenzen over gaat, geen uitdaging is ons te groot of te complex.

De gezichten achter het bedrijf

Conclusion MBS bestaat uit een team van ruim 100 gedreven, ervaren én enthousiaste professionals. Denkers, doeners; een team vol unieke persoonlijkheden met een gedeelde liefde voor technologie. Wij geloven in de kracht van verschillen. In een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Verbinding en een prettige werksfeer zijn voor ons dan ook belangrijke kernwaarden. Ons team is onze kracht. Daarmee maken we impact. We zijn dan ook meer dan een bedrijf. Conclusion MBS functioneert in een netwerk – ofwel een community – zowel binnen Conclusion, als met onze klanten en met ons team. We leren van elkaar en doen het samen. En daarin is ruimte voor plezier en gezelligheid. Elke dag weer.

Kom werken bij Conclusion MBS

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Benieuwd? Neem dan contact met ons op.
MBS collega's bij coffeebar
Hechte band MBS collega's v.l.n.r. Eric, Jan Ben, Jan-Douwe
MBS twee collega's in overleg
mbs kantoor werkplek
MBS consultants Olga en Martin overleg
Collega's in overleg
MBS teamoverleg Consultants Djordi, Eva, Mike

Hier komen we vandaan

Conclusion MBS is opgericht in 1997.  Sindsdien helpen we organisaties met succesvolle business transformaties en zijn we uitgegroeid tot een volledige Microsoft Dynamics partner. Onze focus ligt op het implementeren van complexe end-to-end Dynamics systeemintegraties. Daarnaast bieden wij managed services en licentie- en subscriptiemodellen. Dit alles in onze focusmarkten retail, wholesale en distributie, industrie, professional services en de publieke sector. Met een team van ruim 100 experts kenmerken we ons door diepgaande kennis en inlevingsvermogen. 

Keurmerken

Samen werken we aan een duurzame toekomst

Trees for all

Conclusion heeft in 2022 met Trees for All het Conclusion Impact Bos geplant. Zo realiseren wij wezenlijke maatschappelijke impact.

Het Conclusion Ecosysteem

Conclusion MBS is onderdeel van het Conclusion ecosysteem, waarbinnen ieder bedrijf autoriteit is in zijn vakgebied. Met één van onze collega-bedrijven kunnen we je bij ieder vraagstuk helpen.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

25+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

79%

Fan Score

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Laten we praten over wat we samen kunnen bereiken.

Jan-Douwe Jilderda

Jan-Douwe Jilderda

Directeur
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies