• Thema's

    Waar we je mee ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Met welke expertises en bedrijven we grote en kleine vraagstukken oplossen

  • Meer over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Conclusion, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws en artikelen uit ons ecosysteem

Markt

Za­ke­lij­ke dienst­ver­le­ning

Naar de optimale klantbeleving en grip op kosten. Professionele dienstverleners zetten in op gericht innoveren en versneld digitaliseren.

Nu gas geven

De economische en maatschappelijke impact gevolgen van COVID-19 dwingt zakelijke dienstverleners om versneld hun bedrijfsvoering te optimaliseren en te transformeren. Snelle actie heeft prioriteit, maar wel met het oog op duurzaam effect. Als investering in de toekomst dus. Daarmee werkt heeft de COVID-19 pandemie (en het effect op onze samenleving en economie) als aanjager gefunctioneerd op van de transformatie van producten, diensten en organisaties nú. Dit zal ook ‘post-corona’ zeker niet volledig worden teruggedraaid. Ook investeringen in nieuwe hybride vormen van communicatie en samenwerking zijn blijvend. 

De klant staat centraal

Kunnen we onze klanten nog beter bedienen en echt aan ons binden? Die vraag werkt bij veel dienstverleners als een katalysator in hun digitale transformatie. ‘Customer centric’ ontwikkelen zij nieuwe producten en diensten, ondersteund met slimme data via een handige app (of toepassingen). Innovaties richten zich vooral op het versneld ontwikkelen van nieuwe customer journeys en het denken vanuit waardeketens. Organisaties die tot in hun kernprocessen digital worden, blijken het best aan de behoeften van hun klanten te kunnen voldoen. Met als extra voordeel: kostenverlaging.

Anders werken, anders inrichten

De plek waar de meeste mensen werken is door Covid-19 veranderd. En daarmee ook hun manier van werken. Thuiswerken vervangt fysieke contactmomenten door het gebruik van digitale tools. Dit zal na corona niet - en zeker niet volledig – worden teruggedraaid. Ook investeringen in nieuwe vormen van communicatie en samenwerking zijn blijvend.

Movares: ICT geborgd

Sinds 2016 besteedt Movares zijn ICT-dienstverlening uit aan Future IT. Van datacenter tot technisch beheer van bedrijfsapplicaties.

Waar kunnen wij helpen?

De juiste data voor de juiste keuzes 

Door de veranderde marktomstandigheden staat grip op kosten - en de voorspelbaarheid ervan - centraal. Zakelijke dienstverleners zoeken daarom naar mogelijkheden om te flexibiliseren en te besparen. Het samenbrengen en analyseren van de juiste data maakt snellere en betere besluitvorming mogelijk. Gebaseerd op reëel inzicht, met uitzicht op scherpe businesskansen.

Belfraude aanpakken

Future Facts: zo heet het RTD-systeem dat frauduleus belgedrag near real-time detecteert, beperkt en rapporteert.

Sterker door ‘anders’ sturen

Door aanpassing Management Informatie Systeem stuurt klant op contributiemarge, in plaats van op omzet.

Anders werken, anders inrichten

Met het oog op long term loyaliteit van je klant helpt Conclusion je bij een optimale Customer   Experience. Onze professionals ontwikkelen nieuwe customer journeys, waarin alle touchpoints zijn meegenomen. Op basis daarvan voeren we, door middel van Low Code technologie, snelle front-end ontwikkelingen door. Gekoppeld met back-endsystemen maken we je diensten optimaal klantgericht.

Verandering omarmen

Je mensen meenemen: vanuit Conclusion ondersteunen we de ontwikkeling van nieuwe competenties en rollen binnen uw organisatie. Inclusief de speciale leerinterventies waar deze coronatijd om vraagt. Interactieve leerplatforms geven medewerkers de skills en het vertrouwen dat ze klaar zijn voor de next step. We leveren niet alleen de techniek, we begeleiden ook de adoptie van innovaties.

Als een VIP voor het buffet

Tijdens de coronacrisis bouwde Conclusion in twee weken een app voor het reserveren van je lunchslot. Dus geen rijen meer!

Any place, any time

Of je thuis werkt of op kantoor maakt voor ons niet uit. En mixen kan ook natuurlijk. Voor elke werksituatie en -locatie voorzien we in een veilige werkplekinfrastructuur. Onze Cloud Workspace biedt medewerkers - individueel of in samenwerking - alle ruimte en faciliteiten 

Zeker van je ICT-beheersystemen

De zorgsector verandert continu, zo ook de veelheid eisen aan ICT. Conclusion ondersteunt Famed daarbij sinds 2016.

Sneller en beter

Menselijk handelen blijft feilbaar. Onze professionals maken een analyse welke handmatige handelingen via RPA geautomatiseerd kunnen worden. De winst is tweeledig. Fouten komen significant minder voor en de doorlooptijd van processen wordt verkort. Sneller en beter, het klinkt eenvoudig. Samen maken we het waar.

End to end ontzorgd

Het optimaliseren van de bedrijfsvoering is een complex veranderingsproces. Dat vraag om voldoende aandacht vanuit het management. Wij ontzorgen klanten door de regie te nemen op deze transformatieprocessen en ze als programma of project te coördineren.

Als je organisatie niet compliant blijkt

Bij een contractverlenging bleek een organisatie niet compliant te zijn volgens de nieuwe afspraken. Conclusion sprong te hulp.

Klaar voor de service van morgen

Marktleider Facilicom Services zet in op operationeel resultaat en kansen voor nieuwe typen diensten.

Benieuwd naar de praktijk?

E-learning zorgt voor collegiale bliksemstart bij Trekpleister

Nieuwe medewerkers inwerken? Laat dat maar Trekpleister over. Nieuwe collega’s maken nog voor hun eerste werkdag kennis met de organisatie en ervaren waar het allemaal om draait: tevreden, écht blije klanten! Conclusion bedacht hiervoor de e-learning onboarding tool.

Met wie we trots samenwerken

Onze marktenCases in deze markt

Meer weten over het versnellen van je dienstverlening?

Sander Rosenhart

Sales & Business development
srosenhart@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security