• Producten

    Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Learning Centers, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Learning Centers

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Learning Centers

Sollicitatie proces

Goed nieuws! Je bent maar een paar stappen verwijderd van een baan bij Conclusion Learning Centers! 

Sollicitatieproces

Stap 1. Jouw sollicitatie 

Enthousiast over één van onze vacatures? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton bij de betreffende vacature op een manier die bij jou past. Dat kan met jouw cv en/of een motivatiebrief óf…… doe het anders! Met ons motto ‘verschil moet er zijn’ dagen we je natuurlijk uit om hier op jouw (authentieke) manier invulling aan te geven. Behoefte aan meer beleving bij de functie? Bel, mail of app vooral even met onze recruiter die bij de vacature vermeld staat.

Zie je ons wel zitten als werkgever, maar vind je op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur ons een open sollicitatie of maak een job alert aan. 

Stap 2. Selectie

De recruiter beoordeelt jouw sollicitatie met aandacht. Als er raakvlakken zijn met de vacature, bespreekt de recruiter jouw sollicitatie intern (dit kan met een inhoudelijke collega zijn, een teamleider of in sommige gevallen de directeur). Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen te reageren. Duurt het je allemaal te lang? Trek ons gerust aan ons jasje.  

Stap 3 De kennismaking 

Zien wij een match, dan word jij uitgenodigd voor een eerste gesprek (via Microsoft Teams of face-to-face zodra dit weer mogelijk is). Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken. Wat zijn jouw talenten en ambities? Wat vind jij belangrijk in een baan én in de rest van het leven? En niet onbelangrijk: wie zijn wij? Waar staan we voor en waar willen we samen met jou naar toe? 
Na afloop van het eerste gesprek laten we jou zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent. 
Dit doen we altijd telefonisch. Wij hopen jou – of je nou wel of niet bij ons komt werken – altijd nog iets extra’s mee te geven. Of het nu een kans, leermoment, boost of misschien een puzzelstukje is over wat je juist wel of niet ambieert als volgende carrièrestap.  

Stap 4 Het vervolg 

Heeft het kennismakingsgesprek ons beide nieuwsgierig gemaakt naar meer?  Dan volgt er een tweede gesprek en soms ook derde gesprek. Dit keer gaan we iets dieper in op jouw vaardigheden en expertise. Ook proberen we zo goed mogelijk aan te voelen of er een match is tussen jou en het team. Voel je vrij om ons in dit gesprek al jouw prangende vragen te stellen.  

Een referentiecheck of assessment is in sommige gevallen onderdeel van de procedure. 

Stap 5 Let’s celebrate! 

Als blijkt dat we echt voor elkaar willen gaan, sturen wij jou binnen enkele dagen een voorstel. 
Het spreekt voor zich dat we hopen samen met jou (digitaal of op kantoor) een vliegende start te maken. Je maakt kennis met verschillende collega’s waar je in je dagelijks werk nauw bij betrokken bent. Je krijgt de tijd om je in te lezen: wij zorgen dat je alle benodigde informatie ontvangt die handig is voor jouw eerste weken. En tijdens de speciale Conclusion Red Pepper Day maak je kennis met andere nieuwe collega’s binnen Conclusion. Een mooie gelegenheid om een goede indruk te krijgen van Conclusion en ons ecosysyeem.

 

Klinkt goed! Ik wil meer weten.

Facturatie

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg je het vertrouwen om het werk op jóuw manier te doen. Het mag allemaal net even anders. Maar wat mag je dan nog meer van ons verwachten? 

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Nicole van Erven

Nicole van Erven

Head of Operations & Service Delivery
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Producten
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies