• Producten

    Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Learning Centers, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Learning Centers

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Learning Centers

Maak jij het verschil?

Wij zijn nieuwsgierig, innovatief en voelen ons thuis in de (digitale) wereld van leren en ontwikkelen. Als team werken wij aan ons eigen, innovatieve leermanagementsysteem Class. Samen zorgen wij voor de de beste leerervaring bij de medewerkers van onze klanten.

Verschil moet er zijn!

Net even anders
Wij geloven in je
Van betekenis zijn

Bij Conclusion Learning Centers werken ongeveer 30 collega’s. Samen richten we ons op digitale leerplatformen, waaronder ons eigen leerplatform Class. De sfeer is informeel en er is alle ruimte om vragen te stellen en samen tot de beste oplossing te komen. Samen wordt ook veel plezier gemaakt. Gezellig een potje gamen of mario-karten en lekker uit eten gaan. De maandelijkse borrel met onze eigen Conclusion-band. Tenminste... zodra de omstandigheden dat weer toelaten.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan maak jij het verschil bij Conclusion Learning Centers.

Twee karakters, een briljant idee. Gezamenlijk komen we tot de mooiste oplossingen.

Bekijk onze vacatures

Accountmanager New Business

Conclusion Learning Centers

Junior, Medior

Utrecht

Parttime 32-38 uurFulltime 40 uur

Maak jij het verschil?

Van betekenis zijn

Als Conclusion geloven we dat we van betekenis zijn door de unieke combinatie van mensen. Juist die verschillen in karakters en expertises zorgen dat we impact maken. Draag jij ook graag bij aan impactvolle (IT) oplossingen?

Wat kun je verwachten?

Sollicitatietips

Solliciteren. Voor sommigen piece of cake, maar voor anderen best wel spannend. Wij geven jou graag tips, zodat je goed uit de verf komt en er ontspannen bij zit. 

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Nicole van Erven

Head of Operations & Service Delivery
infoclc@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Producten
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security