• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Learning Centers, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Learning Centers

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Learning Centers

Rijksoverheid

Conclusion Learning Centers doorziet als geen ander het werkveld van de Rijksoverheid. De afgelopen jaren hebben we vele rijksoverheidsorganisaties aangesloten op ons leerplatform. 

Innovatieve leeromgeving

De afgelopen jaren hebben wij bij diverse grote gemeenten in Nederland de leeromgeving Class succesvol geïmplementeerd. In Class vinden jouw medewerkers alles rondom leren en ontwikkelen. Overzichtelijk op één plek. De startpagina is innovatief en gebruiksvriendelijk, in huisstijl van jouw gemeente. De startpagina biedt toegang tot diverse vormen van leren, van klassikaal tot micro-learning. De persoonlijke pagina geeft een overzicht van de status van leerinterventies en de leerpaden. 

Inzicht voor leidinggevenden

Class biedt leidinggevenden inzicht en sturing door een grafisch dashboard. Hierop vinden zij informatie over de voortgang van leerinterventies en leerpaden, certificeringen en budget. 

Eenvoudig expertise vinden

Zoek je een (interne) coach, dagvoorzitter, loopbaanadviseur, mentor of procesbegeleider? De leeromgeving biedt een fraai overzicht van alle expertise van binnen en buiten de organisatie. Boek de dagvoorzitter of procesbegeleider direct via de omgeving. Of start een individueel coachtraject 

Zelf content ontwikkelen en beschikbaar stellen

Uiteraard biedt de leeromgeving de mogelijkheid om kennis te delen en online modules te maken. Docenten en inhoudsdeskundigen kunnen heel eenvoudig interactieve online content ontwikkelen met de geïntegreerde auteurstool en deze beschikbaar stellen via de leeromgeving.

Leeromgeving voor verschillende doeleinden

Is Class ook voor andere doelgroepen dan eigen medewerkers inzetbaar? Jazeker! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een portaal voor werkzoekenden binnen de gemeente. Veel gemeenten bieden omscholingsprogramma’s, coaching, loopbaanbegeleiding of andere scholingsmogelijkheden om werkzoekenden weer een plaats te bieden op de arbeidsmarkt. Of denk aan een leeromgeving om cursussen aan te bieden voor vrijwilligers binnen jouw gemeente. Mogelijkheden te over!

Vraag een gratis Class demo aan en ervaar zelf de voordelen!

Onze experts demonstreren het LMS graag aan jou. Stuur ons een e-mail via infoclc@conclusion.nl om een afspraak in te plannen.

Klinkt goed. Ik wil meer weten.

Leerplatform Class

Het eigen leerplatform van Conclusion Learning Centers is zeer succesvol bij gemeenten en grote bedrijven.

Meer weten?

Bel of mail ons!

Jessica Heeren

Salesmanager
jheeren@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy