• Producten

    Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Learning Centers, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Learning Centers

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Learning Centers

Lekker efficiënt plannen met de Resourceplanner in LMS Class

Ons leer management systeem Class is een handig LMS voor al jouw medewerkers. Zij leren daar van en met elkaar, het is de plek waar kennis bij elkaar komt! Ook voor beheerders is het een waardevol LMS. Het is niet langer nodig om handmatig trainingen en opleidingen in te plannen, daar de juiste locatie bij te vinden of de meest geschikte docent. Met LMS Class worden veel handmatige acties overbodig. Dat bespaart tijd en verkleint de kans op fouten!

2 maart 2021   |   Blog   |   Door: Conclusion Learning Centers

Deel

Een van de functionaliteiten in LMS Class is de Resourceplanner. Hiermee kunnen beheerders het aanbod beheren op beschikbaarheid van locaties, faciliteiten en docenten. Daarnaast kunnen zij een beschikbaarheidsoverzicht creëren op basis van locatie, datum, tijd en vaardigheden.

Resources plannen in LMS Class

Een beheerder heeft in LMS Class de mogelijkheid om op basis van beschikbaarheid (online) bijeenkomsten te plannen. De beschikbaarheid wordt in vijf handige en efficiënte overzichten weergegeven:

Agenda overzicht

Op het agenda overzicht ziet een beheerder direct een overzicht van alle geplande (online) bijeenkomsten. Deze zijn gesorteerd op datum.

Uitvoering overzicht

Dit overzicht toont de beheerder alle (online) bijeenkomsten van een uitvoering. De beheerder kan gemakkelijk een overzicht creëren van relevante bijeenkomsten en deze direct inplannen.

Locaties planbord

Hier vindt de beheerder alle planbare locaties. De kracht van het planbord is de mogelijkheid om snel en simpel te kunnen filteren en de juiste locaties over te houden om de (online) bijeenkomst te kunnen plannen. Je kunt in het planbord filteren op naam, plaats en locatiesoort.

Docenten planbord

In het docenten planbord vind je een overzicht van alle planbare docenten. De beheerder kan de docenten selecteren op basis van vaardigheid en soort docent, zoals interne docent, externe docent of acteur.

Overzicht van alle beschikbare materialen

Via de Resourceplanner kan je als beheerder ook met gemak je materialen beheren en inplannen. Van beamers tot catering, alles wat benodigd is om van jouw (online) bijeenkomst een succes te maken voeg je toe. Je ziet direct hoeveel materiaal er nog beschikbaar is en zo kan je elke bijeenkomst voorzien van de juiste materialen. 

Conflictenoverzicht

Je kunt je voorstellen dat bij het plannen van bijeenkomsten regelmatig conflicten optreden, bijvoorbeeld op datum, start- en eindtijd, docent, locatie of materiaal. Het conflictenoverzicht geeft een overzicht van alle bijeenkomsten waarop conflicten zijn ontstaan. In het overzicht ziet de beheerder direct alle conflicten in het aanbod en kan hij of zij de conflicten vanuit hetzelfde scherm gelijk verhelpen. Een krachtig hulpmiddel om de backoffice te ontlasten!

In alle overzichten kunnen bijeenkomsten worden gepland. Tijdens het plannen kun je rekening houden met de beschikbaarheid van faciliteiten, docenten, locaties en materiaal. 

Meer weten over de Resourceplanner in ons LMS Class? Neem contact met ons op!

Blog
Nieuw in Class: Topicpagina
Meer weten?

Neem contact met ons op.

Jessica Heeren

Salesmanager
jheeren@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Producten
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security