• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Learning Centers, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Learning Centers

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Learning Centers

CLC behaalt ISAE 3402 type II verklaring & continueert ISO 9001 en ISO 27001

Een mooie stap om onze dienstverlening nog verder te professionaliseren

29 mei 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Learning Centers

De afgelopen maanden hebben externe auditors getoetst of CLC wederom voldoet aan de ISO 9001 en ISO 27001 normeringen. CLC heeft deze toetsen glansrijk doorstaan! En dat is niet alles, wij hebben ook een ISAE 3402 type II verklaring ontvangen. 

ISAE 3402 type II verklaring

Wij zijn trots te melden dat wij een ISAE 3402 type II verklaring hebben ontvangen. ISAE 3402 is de internationale standaard voor (beheersing van) uitbesteding. Voor onze klanten die processen uitbesteden aan CLC is het essentieel dat dit op een betrouwbare manier gebeurt en dat afspraken worden nagekomen. De ISAE verklaring geeft onze klanten het vertrouwen dat CLC een betrouwbare partner is om mee samen te werken.

ISO 9001

ISO 9001 geldt als een van de belangrijkste standaarden voor kwaliteitsmanagement. Deze internationaal erkende norm geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen. Zowel ons zusterbedrijf Bright Alley als CLC hebben de ISO 9001 certificering gecontinueerd. CLC en Bright Alley hebben hiermee bewezen dat hun kwaliteitsmanagementsysteem en hun processen nog steeds voldoen aan de meest recente en strenge kwaliteitseisen.

Door de jaarlijkse audits dwing je jezelf als organisatie nog kritischer naar je processen te kijken. Dit geeft niet alleen vertrouwen bij onze klanten, maar zorgt ook voor een intrinsieke motivatie binnen ons bedrijf. Wij zijn continu gericht op verbetering en streven ernaar de hoogste kwaliteit aan onze klanten te leveren.

Nicole van Erven, Head of Operations & Service Delivery bij Conclusion Learning Centers
ISO 27001

Met het behalen van de her-certificering van de ISO 27001 laten wij zien dat wij voldoen aan de eisen rondom informatiebeveiliging.  Met de komst van de privacywet AVG (GDPR) zijn de beveiligingseisen steeds strenger geworden. Wij vinden het van groot belang dat ons managementsysteem voor informatiebeveiliging goed op orde is. Zo hebben wij diverse maatregelen getroffen tegen informatiebeveiligingsrisico’s. 

Met de toekenning van dit nieuwe certificaat voldoet CLC aantoonbaar aan de strenge normeringseisen op het gebied van informatiebeveiliging. “De behaalde certificeringen geeft onze klanten de garantie dat hun informatie in goede handen is bij ons”, zegt Lisa Houwer, IT Security Information Officer bij CLC.

De ISO certificeringen en de ISAE verklaring zijn voor CLC een mooie stap om onze dienstverlening nog verder te professionaliseren. Wij blijven met ons enthousiaste team van professionals werken aan een klantgerichte organisatie.

Meer weten?

Bel of mail ons.

Filiz Kaynak

Information Security Officer
infoclc@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy