• Producten

    Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Learning Centers, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Learning Centers

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Learning Centers

Gemeente Amsterdam stapt over op het digitale leerplatform Class van Conclusion Learning Centers

Alle 18.000 gemeentemedewerkers krijgen toegang tot één geïntegreerd digitaal leersysteem

26 januari 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Learning Centers

Deel

Het projectteam met Mark Crooijmans van gemeente Amsterdam en Celine van Hulst van Conclusion Learning Centers.

Utrecht, 26 januari 2023 – Gemeente Amsterdam stapt op 1 april over op leermanagementsysteem Class van Conclusion Learning Centers (CLC). De gemeente heeft in de leerplatformspecialist een partner gevonden met ruime ervaring in migratie- en implementatietrajecten binnen gemeenten en de rijksoverheid. Class vervangt het huidige leermanagementsysteem en biedt daarbovenop de functionaliteiten van een elektronische leeromgeving.

CLC is direct gestart met de migratie van het huidige end-of-lifeplatform naar Class, om zo de continuïteit van de dienstverlening op 1 april te kunnen waarborgen. Na migratie van alle data werken de partijen samen aan de doorontwikkeling van Class én wordt de elektronische leeromgeving ingericht.

Eén centrale ingang voor alle gemeentemedewerkers
Met het nieuwe leerplatform krijgt gemeente Amsterdam één centrale ingang voor alle 18.000 gemeentemedewerkers van de verschillende organisatieonderdelen. In de centrale opleidingscatalogus worden alle leeroplossingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling aangeboden. Class ondersteunt en ontsluit vakspecifieke opleidingen in hetzelfde platform én biedt gemeentemedewerkers eigen regie over het zelfstandig zoeken en boeken van relevante opleidingen.

Stedelijk directeur Mark Crooijmans van de gemeente Amsterdam: “Leren en ontwikkelen hebben een belangrijke rol in onze organisatie. Het is daarom fijn dat we met het nieuwe leermanagementsysteem Class van Conclusion Learning Centers een belangrijke stap maken om onze dienstverlening beter te ondersteunen, en in de volgende fase door te ontwikkelen.“

Samenwerken aan de leerambities van gemeente Amsterdam
CLC werkt met de gemeente samen aan het optimaal inrichten van het nieuwe leermanagementsysteem. Naast de continuering van de planningsactiviteiten zorgt Class met de elektronische leeromgeving voor betere ondersteuning van maatwerkleerprogramma’s. Ook speelt Class met duidelijke rapportages in op de behoefte aan inzicht in het daadwerkelijk gebruik van leeroplossingen.

Ondertekening door Mark Crooijmans en Celine van Hulst in de Amsterdamse School

Directeur Celine van Hulst van CLC: “Wij zijn trots dat gemeente Amsterdam ons heeft gekozen als strategisch partner voor leren en ontwikkelen. We hebben het volste vertrouwen in een succesvolle samenwerking en kijken ernaar uit om samen leren en ontwikkelen binnen de gemeente naar de volgende fase te brengen.”

Over leermanagementsysteem Class
Class is een digitaal leerplatform waarmee eenvoudig leerervaringen voor medewerkers gecreëerd, gepromoot en beheerd worden. Het platform is een modulair opgebouwde SaaS-oplossing, volgens de modernste ICT-standaarden op basis van Microsoft .NET-technologie. Het biedt in een persoonlijke omgeving verschillende vormen van leren aan, dynamisch samen te stellen leergroepen, opleidingsadministratie en -planning, een auteurstool, tools voor leren met en van elkaar en integratie met andere systemen. Het platform heeft zijn waarde onder meer bewezen bij de rijksoverheid, gemeenten en financiële instellingen en stelt leiders en leerexperts in staat om intuïtieve en waardevolle leercontent aan te bieden.  

Gemeente Amsterdam benut de kracht van het Conclusion ecosysteem
Conclusion Learning Centers is onderdeel van het Conclusion ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven die zich in samenhang richten op business transformaties en IT-services. CLC richt zich met het klantthema Tomorrow minded people op de menskant van digitale transformaties. Conclusion is al met vijf andere expertbedrijven actief bij de gemeente Amsterdam: AMIS Conclusion, Conclusion ForeyeT, Conclusion Confidential, KWD Resultaatmanagement en Hot ITem Conclusion.  

Over Conclusion Learning Centers
Conclusion Learning Centers (CLC) is de drijvende kracht achter lerende organisaties. CLC ondersteunt klanten bij hun digitale transformatie en groei door de implementatie van een krachtig digitaal leerplatform. Met dit platform krijgt leren een centrale plek in het DNA van de organisatie. Leren draagt zowel bij aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers als aan de ontwikkeling van organisaties, waardoor prestaties verbeteren.

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Producten
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies