• Producten

    Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Learning Centers, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Learning Centers

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Learning Centers

Conclusion Learning Centers doorloopt met succes externe audits ISO 9001 & ISO 27001

2021 goed van start met informatiebeveiliging & kwaliteitsmanagement.

9 februari 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Learning Centers

Deel

iso-9001-iso-27001

De afgelopen weken stonden in het teken van twee externe audits bij Conclusion Learning Centers. Met trots kunnen we zeggen dat wij zowel de ISO 9001 als de ISO 27001 audit met goed resultaat hebben afgerond.

ISO 9001

Ieder jaar opnieuw beoordeelt een externe auditor of wij voldoen aan de ISO 9001 norm, de mondiaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Waar normaal een intensieve controle op de werkvloer plaatsvindt, hebben we de audit dit jaar via MS Teams uitgevoerd. Collega’s werden online geïnterviewd en konden aantonen hoe wij kwaliteit nastreven en borgen. Inmiddels is het definitieve auditrapport binnen met als resultaat: geen afwijkingen en/of aandachtspunten. Net als vorig jaar een 100% score!

"Nogmaals bedankt voor de prettige en constructieve sfeer waarin de audit mocht plaatsvinden. Bedankt voor jullie flexibiliteit en oplossingen”. Een bedankje van de ISO-auditor waar we trots op zijn!

Kwaliteitsmanagement zien we terug in alle onderdelen van onze organisatie. Wij zijn continu gericht op het verbeteren van onze processen en het managen van bedrijfsrisico's om te voldoen aan de eisen en verwachtingen van klanten en andere stakeholders. 

Kwaliteit in dienstverlening en een kritisch oog voor informatiebeveiliging en privacy is iets wat iedereen van ons mag verwachten.

Nicole van Erven, Head of Operations & Service Delivery

“Kwaliteit in dienstverlening en een kritisch oog voor informatiebeveiliging en privacy is iets wat iedereen van ons mag en moet verwachten. Het is de kern van onze dienstverlening. Wij streven iedere dag naar verbetering en blijven scherp!”, aldus Nicole van Erven, Head of Operations & Service Delivery bij Conclusion Learning Centers.

ISO 27010

Tijdens de externe audit die twee dagen duurde heeft de auditor een aantal collega’s bevraagd over informatiebeveiliging bij Conclusion Learning Centers. We kunnen met trots zeggen dat we een mooi resultaat hebben behaald. De uitkomst van de audit was positief met slechts enkele observaties ter verbetering van security & privacy in onze organisatie.

Het behalen van het ISO 27001 certificaat is een objectieve bevestiging van onze continue inspanningen om de beveiliging van onze data en die van onze klanten naar een steeds hoger niveau van professionaliteit te tillen. 

Met security & privacy kun je niet vroeg genoeg beginnen. Het is ook continu in ontwikkeling. Dit vraagt ook om een continu bewustzijn in onze handelingen, activiteiten, werkzaamheden en dienstverlening naar onze klanten.

Als er gestart wordt met een project of een wijziging doorvoert, begin dan met security & privacy als uitgangspunt.

Filiz Kaynak, Information Security Officer

Filiz Kaynak, Information Security Officer bij Conclusion Learning Centers: “Security & Privacy begint bij het begin. Als er gestart wordt met een project, een wijziging wordt doorgevoerd of een nieuw initiatief wordt gestart, begin dan met security & privacy als uitgangspunt. Bedenk welke informatie beschermd moet worden, denk na over de risico’s en werk dit verder uit in het plan of ontwerp.”

Met ons team van collega’s werken we iedere dag weer hard om onze klanten de beste kwaliteit te bieden en te zorgen dat hun data bij ons in veilige handen is. Het behalen van beide certificaten zien wij als een mooie opsteker!

Meer weten over werken bij ons?

Klinkt goed. Ik wil meer weten.

Kwaliteitsbeleid

Informatie- en kwaliteitsbeveiliging

Kwaliteit in dienstverlening en een kritisch oog voor informatiebeveiliging en privacy is iets waar ons team van professionals zich elke dag mee bezighoudt.

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Bel of mail ons.

Filiz Kaynak

Filiz Kaynak

Information Security Officer
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Producten
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies