• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Learning Centers, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Learning Centers

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Learning Centers

Expertise

Inkoop-, contract- en leveranciers management

Als jouw opleidingsintermediair verzorgen wij het hele inkoopproces rondom trainen en opleiden. Van de actuele content, inzicht in de beste leervorm, de aanmelding bij de leveranciers en annuleringen, tot de volledige administratie en facturatie.

Wij helpen je om grip en regie te krijgen én tijd en geld te besparen. De best denkbare basis voor jouw opleidingsmanagement. Hierbij sluiten we naadloos aan op jouw vragen en processen.

Conclusion organiseert jaarlijks vele individuele- en maatwerkopleidingen voor haar klanten. Naast deze opleidingen kopen wij voor onze klanten ook diverse andere leerinterventies en leermiddelen in. Om de juiste invulling voor de leervragen van onze klanten te kunnen bieden, werken we intensief samen met de beste aanbieders van opleidingsdiensten.

Uitgebreid opleidingsaanbod bij de beste opleiders

Je hebt bij ons de keuze uit meer dan 65.000 gecontracteerde opleidingen bij de beste opleiders van Nederland. Om de kwaliteit van ons opleidingsaanbod zo hoog mogelijk te houden evalueren wij de prestaties van onze leveranciers na elke opleiding en training.

Ruime keuze in de volgende thema's:
Persoonlijke effectiviteit
Kwaliteit- en projectmanagement
Communicatie
Automatisering & ICT/IT
Opleiding & Onderwijs
Tales
Sales
HR
Juridisch
Vitaliteit & Gezondheid
En nog veel meer:
Arbo & Veiligheid
Productie, techniek & bouw
Secretarieel & Administratief
Hobby & Vrije tijd
Inkoop & Logistiek
Marketing
Internet & Media
Financieel
Management
Vastgoed & Makelaardij
Zorg en Verzorging

De opleidingen en leveranciers uit onze database kun je eenvoudig selecteren voor jouw eigen opleidingscatalogus op maat. Zo beschik je over het beste actuele aanbod dat aansluit bij jouw organisatie. Je bepaalt zelf hoe jouw opleidingsaanbod eruitziet en wij ondersteunen je hierbij graag.

Jouw leveranciersmanager kijkt samen met jou naar jouw leervragen. Op basis daarvan maken wij een voorstel voor het best passende aanbod. Wil je advies over welke leverancier bij jou past, dan ben je bij onze leveranciersmanagers ook aan het juiste adres. Wij voegen desgewenst jouw eigen preferred suppliers toe. Wij adviseren jouw medewerkers daarnaast graag over het aanbod in het leerportaal. We helpen uiteraard ook graag bij vragen over opleidingen buíten het leerportaal. Samen met jou richten wij het aanbod op maat in. Zo beschik je over het beste actuele aanbod dat aansluit bij jouw organisatie.

Conclusion Learning Centers regelt vervolgens de inkoop en het contractmanagement bij alle leveranciers van opleidingen. Daarbij maken wij scherpe kortingsafspraken voor jou. Wij ondersteunen je bij het nakomen van afspraken en naleven van overeenkomsten met leveranciers. Wij leggen contractafspraken vast en controleren en monitoren deze.  Zo heb je geen omkijken naar de contractuele afspraken met leveranciers.

Ook kunnen wij jou ondersteunen bij subsidie-aanvragen. De overheid biedt verschillende subsidieregelingen voor opleidingen en duurzaam inzetbaarheidsprogramma’s. Wij laten je precies weten welke regelingen voor jou interessant zijn en ontzorgen je bij het verzamelen van de benodigde documenten.

Meer weten?

Bel of mail ons!

Marije van Dijk

Leveranciersmanager
infoclc@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy