• Werken Bij

    Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij KWD Resultaatmanagement

Kunnen Willen Durven

Resultaatmanagement
KWD's projectmanagement boek: Agile Beyond
Kennis Willen Delen

Projectmanagers die Kunnen, Willen en Durven -al bijna 25 jaar-!

KWD Resultaatmanagement is dé specialist in senior project-, programma- en agilemanagement. Voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers voeren meer dan 50 medewerkers het management over hun complexe projecten en programma’s op het snijvlak van ICT en Business. De focus van KWD’ers ligt op het halen van resultaten, waarbij zij zoveel mogelijk de kennis die in de organisatie aanwezig is activeren.

Ook begeleidt KWD Resultaatmanagement bij haar klanten het professionaliseren van projectmanagement. Samen met bedrijven, overheidsorganisaties en universiteiten ontwikkelen zij actief het vakgebied van project- en Agile management. Deze kennis en ook de gedeelde ervaringen uit de praktijk vormen het hart van het vakmanschap van de medewerkers. 

Bij KWD Resultaatmanagement ligt de  focus op het halen van resultaat. Wij realiseren met onze project-, en programmamanagers opdrachten op een pragmatische, hands-on manier. Daarbij activeren we zoveel mogelijk kennis die in de organisatie aanwezig is en geloven we in het combineren van korte termijn zichtbare resultaten met lange termijn doelstellingen.

specialisten op het gebied van project-, programma en agile management met focus op het halen van Resultaat

Onze cases

Een nieuwe KA leverancier

Retailer in Noord Holland

Een nieuwe KA leverancier

Wil jij werken bij KWD?

Ben jij een ervaren project-, programma- of agile manager die ook in moeilijke omstandigheden samen met je opdrachtgever en je team successen weet te behalen in complexe projecten? Of een jonge, high-potential die graag zijn kennis en kunde wil uitbreiden

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

25+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

79%

Fan Score

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie

Ook resultaat bereiken met je projecten?

neem contact met ons op

KWD

KWD Resultaatmanagement

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Werken Bij
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies