• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Future IT, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Future IT

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Future IT

CRV selecteert Conclusion als Cloud Value Added Partner

Om snel te kunnen anticiperen op marktontwikkelingen, staat innovatie en vernieuwing centraal binnen CRV. Dit vraagt om een wendbaar en toekomst vast IT-landschap. Conclusion begeleidt CRV in de stap richting cloud.

4 december 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Future IT

Foto: ondertekening contract door Joop Kersten (CFO CRV) en Engbert Verkoren (CEO Conclusion). 

CRV en Conclusion hebben een lange termijn Cloud IT-dienstverleningsovereenkomst getekend. Om snel te kunnen anticiperen op marktontwikkelingen, staat innovatie en vernieuwing centraal binnen CRV. Dit vraagt om een wendbaar en toekomst vast IT-landschap. Conclusion begeleidt CRV in de stap richting cloud, op basis van Microsoft Azure, en Containers op basis van RedHat Openshift (ARO).

Conclusion realiseert een nieuwe cloud landing zone op basis van Microsoft Azure, een managed Open Shift Container platform en een Azure gebaseerd Dataplatform voor CRV. Daarnaast managed Conclusion deze platformen, zodat CRV wordt ontzorgd en hier als PaaS-diensten gebruik van kan maken. Het resultaat is een optimale balans tussen wendbaarheid en continuïteit.

De bepalende factoren in de keuze voor Conclusion zijn:

  • de aantoonbare expertise op het Azure en Openshift platform
  • de aanpak om applicaties naar de cloud te transformeren
  • de ervaring in de verantwoordelijkheid voor kritieke applicaties en toepassingen.
Nieuwe Informatiediensten

Els van Eekelen, Manager IT van CRV: “Om onze klanten en leden veehouders goed te blijven bedienen met nieuwe informatiediensten is een volgende technologische stap noodzakelijk. Door sneller ons HeliXS platform door te ontwikkelen én informatiediensten uit te bouwen via het Data & Analytics platform van Conclusion kunnen wij de gevraagde versnelling en verbreding in onze dienstverlening realiseren.

Maatschappelijk relevantie

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “Conclusion heeft haar focus op maatschappij relevante dienstverlening”. Ik ben blij met de keuze van CRV om ook de reis richting de cloud met Conclusion in te zetten. Binnen elke organisatie staat de digitale wendbaarheid en weerbaarheid bovenaan de bestuurders agenda. In deze stap vindt CRV een partner die ze bijstaat in de realisatie en adoptie van deze nieuwe technologie. 

Over CRV

CRV is een innovatieve internationale organisatie voor rundveeverbetering. CRV helpt rundveehouders een gezonde en efficiënte veestapel te fokken en biedt tal van producten en diensten zoals de allerbeste genetica en slimme informatieproducten om de veestapel optimaal te laten presteren. Samen met de veehouder streeft CRV naar een optimale bedrijfsvoering door het bieden van deskundig advies en innovatieve oplossingen.

Over Conclusion

Conclusion is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Ons motto? Business Done Differently. 

Met ruim 1.700 gedreven specialisten en vakmensen maken we dat elke dag waar door ICT-kennis werkelijk te combineren met business- en domeinkennis. Toegewijd, creatief en flexibel nemen wij verantwoordelijkheid voor maatschappij- en missiekritische bedrijfsprocessen en systemen van onze klanten en helpen wij organisaties bij de digitale transformatie van hun businessmodel. Onze primaire focus ligt op de Nederlandse markt en specifiek op de domeinen Openbaar Vervoer, Zorg, Financiële Dienstverlening en Industrie. 

Conclusion. Business Done Differently.  

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Leon van Meel

Directeur
info@cfit.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy