• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Future IT, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Future IT

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Future IT

Expertise

Modern Cloud

De cloud is niet meer weg te denken in het IT-landschap van vandaag. De cloud staat voor snelheid, flexibiliteit, schaalbaarheid en innovatie. 

Als cloudspecialist faciliteert en ontzorgt Conclusion Future IT jou volledig. Dit doen wij met behulp van Microsoft Azure clouddiensten en de integratie met hybride cloud infrastructuur (on-premise en public). Azure biedt je een toekomstbestendig IT-platform. Een betrouwbaar platform waarmee de productiviteit, slagkracht en flexibiliteit in jouw organisatie verbetert. 

Managed Azure

Als primair doelplatform levert Conclusion Future IT een volledig geoptimaliseerde Azure landing zone. Altijd op basis van een best practise architectuur, veilig en schaalbaar, klaar om jouw vernieuwde IT- en applicatielandschap te ondersteunen. Door aan te sluiten op deze Microsoft inrichting ontvang je doorlopend nieuwe functionaliteiten, patches, upgrades en tips om jouw inrichting verder te verbeteren. Je hebt bij ons de keuze uit een breed scala aan standaard functionele platformen op het gebied van IoT, Containers, SAP en Data. Snel inzetbaar, waardoor IT een ware katalysator van jouw business innovaties wordt.

Transformatie en Hybrid IT

Vrijwel geen enkel bestaand IT-landschap is volledig klaar om in de cloud te functioneren. Transformatie van de workloads en applicaties naar een zo optimaal mogelijke inrichting waarborgt dat de cloud ook daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt. Op basis van het 6R-model van Gartner bekijken we met jou welke reis jouw workloads en applicaties het beste kunnen afleggen. Dat kan variëren van een vernieuwde inrichting tot een volledig herziene architectuur.

Conclusion Cloud Control Center: nachtrust, grip & veiligheid

Het moderne IT-landschap bevat steeds vaker een mix van technologieën en workloads in verschillende levensfasen. Het optimaal integreren, monitoren en veilig houden van de mix is essentieel voor jouw business. Het Conclusion Cloud Control Center is de centrale plaats waar wij alle componenten uit jouw IT-landschap monitoren. Dreigt zich een verstoring of incident voor te doen? Dan grijpen wij direct proactief in. Een geruststellende gedachte, wij zorgen ervoor dat jij nachtrust krijgt. Jouw focus is jouw eigen business, onze focus is jouw gehele functionele IT-keten. Met onze Future Security (FuSe) diensten leveren wij vanuit het Conclusion Cloud Control Center geavanceerde SOC/SIEM en Advanced Security diensten om jouw omgeving zo veilig mogelijk te krijgen en te houden.  

Niet alleen mooie woorden

Onze klanten waarderen onze Modern Workspace dienstverlening met een 8,0. Daarnaast zijn we Microsoft Gold Partner en Microsoft Cloud Solution Provider.

Nieuws

Conclusion scoort onverminderd hoog op de Giarte IT Experience Benchmark

Microsoft Gold Partner

Een Microsoft Gold Partner beschikt over brede technische kennis en vaardigheden om diensten te kunnen leveren voor een Microsoft-product of -technologie.

Microsoft Cloud Solution Provider

Een van de grote voordelen van het CSP programma is de flexibiliteit. Je kunt jouw gebruikerslicenties of diensten aan- of uitzetten wanneer jou dat uitkomt.

Klinkt goed! Ik wil meer weten.

Bel of mail ons.

Maximilian Ebenhoch

Chief Strategy Officer
info@cfit.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security