• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Furore, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Furore

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Furore

Alle webinars terugkijken?

Furore deelt op regelmatige basis kennis en expertise tijdens events en webinars. Het doel? Jou inspireren en informeren met hands-on kennis over relevante en actuele onderwerpen binnen ZorgICT. Hieronder vind je alle webinars die hebben plaatsgevonden. Eén of meerdere webinars terugkijken? Vraag dan de video('s) aan in onderstaand formulier.

19 augustus 2021   |   Nieuws   |   Door: Furore I Conclusion

Deel

Grip op autorisatiebeheer & ongeoorloofde inzages

Het op orde krijgen van passende toegang tot een dossier vraagt om goed autorisatiebeheer én risicogerichte, systematische controles. Maar, hoe pak je zoiets aan? Implementatieconsultant Anne-Sophie van Adrichem-Bronzwaer en Data Scientist Sebastiaan Broekema namen kijkers mee in de vijf grootste uitdagingen waar zorginstellingen mee te maken hebben op het vlak van autorisatiebeheer. Zij gaven tevens een inkijkje in het door Furore ontwikkelde SherLog; een tool die met artificial intelligence (AI) door EPD-loggingsdata speurt en deze controleert op potentieel ongeoorloofde inzagen. De take home messages van het webinar: waar moet je binnen jouw organisatie op letten en welke middelen zijn er voor handen om je in het autorisatiebeheer te ondersteunen.

Grip op autorisatiebeheer & ongeoorloofde inzages

1 juni 2021

Data & Dashboards

Business intelligence specialist Martina Hoever behandelde de (door)ontwikkeling van COVID-19 dashboards. Hoe kom je van ruwe data tot een accuraat bezettingsoverzicht? Hoe ontwikkel je snel een betrouwbaar dashboard in een crisissituatie? En hoe maak je van complexe gegevens een aantrekkelijk, overzichtelijk dashboard? Martina vertelde het allemaal!

Data & Dashboards

7 juli 2020

VIPP 5

De hoge IC-bezetting van de afgelopen periode heeft aangetoond hoe cruciaal het is dat ziekenhuizen makkelijk en snel medische patiëntinformatie onderling kunnen delen. Meerdere overheidsinitiatieven, waaronder VIPP5, stimuleren dan ook ontwikkelingen op dit vlak. Dinsdag 16 juni nam implementatieconsultant Teun van Bladel VIPP5 onder de loep. Hoe past VIPP5 in het grotere plaatje? Wat zijn belangrijke aandachtspunten? En wat komt er op u af bij het koppelen met een PGO?

VIPP5

16 juni 2020

Autorisaties

Implementatieconsultant Maikel Sing stond onder andere stil bij het juridisch kader op het gebied van inzagerechten in het EPD. Daarnaast belichtte hij wat technisch en organisatorisch noodzakelijk is om functies en autorisaties te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan Identity and Access Management. En hoe zit het met zorgverleners buiten het ziekenhuis, zoals huisartsen?

Webinar Autorisaties

19 mei 2020

Zorg op afstand

In drie kwartier praatte implementatieconsultant Sascha Korzec "aanwezigen" bij over verschillende vormen van videobellen en stond hij stil bij de landelijke digitale gegevensuitwisseling. Daarnaast werd de impact van de coronacrisis op verschillende vormen van dienstverlening op afstand besproken. Tijdens het webinar was er gelegenheid om via de chat vragen te stellen, waar meerdere mensen gebruik van hebben gemaakt.

Zorg op afstand

21 april 2020

Aanvragen webinar(s)

Eén of meerdere webinars terugkijken? Vraag dan de video('s) aan in onderstaand formulier. Wij sturen je de link en toegangscode naar de video. Let op! Deze link wordt alleen met ziekenhuismedewerkers gedeeld.
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security