• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Furore, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Furore

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Furore

Speuren naar verdachte dossierinzages met SherLog

Furore biedt een nieuwe oplossing waarmee ziekenhuizen en zorginstellingen grip kunnen krijgen op verdachte dossierinzages: SherLog!

11 februari 2021   |   Nieuws   |   Door: Furore I Conclusion

Deel

Sherlog by furore

SherLog speurt met slimme AI algoritmes automatisch de logbestanden van het EPD af op zoek naar afwijkende en potentieel ongeoorloofde dossierinzages. De uitkomsten worden overzichtelijk gepresenteerd in een interactief dashboard, zodat privacy officers, FG's en CISO's direct opvolging kunnen geven aan ongeoorloofde inzages.

Zo helpt SherLog

Met SherLog krijg je voor een vast bedrag de beschikking over een state-of-the-art product mét professionele ondersteuning vanuit Furore. De algoritmes van SherLog zijn zelflerend en blijven daardoor afwijkende dossierinzages herkennen, ook na veranderingen in werkprocessen of EPD-inrichting.

Beproefd bij een Nederlands ziekenhuis

SherLog is in 2020 ontwikkeld in nauwe samenwerking met een Nederlands ziekenhuis. Dat betekent dat de AI algoritmes ontwikkeld en beproefd zijn op basis van Nederlandse data, zorgprocessen en EPD-inrichting.

Furore Sherlog verdachte inzages ziekenhuis

Nu we SherLog gebruiken is het voor ons veel makkelijker geworden om de écht verdachte situaties snel te kunnen onderzoeken.

CISO van een Nederlands ziekenhuis

Wat heb je nodig voor SherLog?

Om SherLog z'n speurwerk te laten doen is het belangrijk dat hij kan beschikken over actuele logging data. Daarvoor moet de logging data uit het EPD gekopieerd worden. Dat kan maandelijks, wekelijks, dagelijks of zelfs (near) real time. Met hulp van Furore richt je een datastroom die aansluit op de gewenste controleprocessen van jouw privacy officers.

Wat bereik je met SherLog?

2021 wordt het jaar waarin de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen actief audits gaan uitvoeren op het beleid rondom dossierinzages. Dit beleid dient systematisch, risicogericht en intelligent te zijn. Veel ziekenhuizen doen nu alleen aselecte steekproeven. Dat is niet voldoende. SherLog helpt je om ALLE logging data actief te controleren en automatisch de meest afwijkende situaties uit te lichten in een overzichtelijk en interactief dashboard.

Door die situaties vervolgens persoonlijk te beoordelen heb je een werkwijze die voldoet aan de eisen van de AP én is de kans veel groter dat bewust ongeoorloofd gebruik van het EPD tijdig aan het licht komt.

Bovendien biedt SherLog de mogelijkheid om dossierinzages te exporteren voor gebruik in een Incident Managent Systeem. Zo kun je direct opvolging geven aan potentieel ongeoorloofde inzages.

Wat kost SherLog?

Voor SherLog betaal je een vast bedrag per 3 maanden. SherLog is 3-maandelijks opzegbaar.

Wil je meer informatie over SherLog?

Vul dan het onderstaande formulier in. Vermeld in het bericht je organisatie, rol en telefoonnummer.

Lees meer over onze expertise Data

Data

Meer weten over SherLog?

Neem contact op!

Bas Wencker

Bas Wencker

info@furore.com
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies