SnackIT2023: samen vieren we het 30-jarig jubileum van Furore

Op donderdagmiddag 5 oktober vindt de vijfde editie van SnackIT2023 plaats; een inspirerend kennisevenement voor professionals in de ZorgICT. Dit jaar bestaat Furore 30 jaar; we geven deze editie een extra feestelijk tintje en nodigen je uit om deze middag en avond het jubileum samen met ons te vieren. Benieuwd? Bekijk dan het programma. Of meld je direct aan!

13 juli 2023   |   Evenement   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Sprekers op SnackIT2023 van Furore Conclusion

Deze editie blikken we terug én kijken bovenal vooruit: wat zien we in de markt gebeuren, welke ontwikkelingen geven het zorg- en EPD-landschap van de toekomst vorm en hoe kunnen we hierop inspelen? We vragen het aan prominenten, specialisten in de branche en aan technologie-expert Deborah Nas.

We bieden je bovendien de keuze uit een drietal parallelsessies; zo vertelt Zuyderland meer over hoe zij AI inzetten, SEH-arts Mark van Zanten en onze data developer Foppe nemen je mee in de wereld van interoperabiliteit en onze implementatieconsultants Alexander en Maikel nemen het proactief beheer in ChipSoft en Epic onder de loep. Welke van deze parallelsessies je gaat volgen, bepaal je helemaal zelf. Sluit je liever na afloop van de parallelsessies aan? Dat kan! Je kunt dit aangeven bij de registratie.

Datum: donderdag 5 oktober 2023
Duur: 14:30 uur - 20:30 uur
Locatie: De Landgoederij, Bunnik (nabij Utrecht)

SnackIT2023 is bedoeld voor klanten van Furore Conclusion en geïnteresseerde ziekenhuismedewerkers betrokken bij het EPD-beheer en data-diensten.